![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κανέλλα θα σε φέρω άμα σε λείπει τόσο ![]() ![]() Αύριο παραλαμβάνω τα χωμάτινα!!!!!!!
![]() ![]() έλα να πάμε λαστιχαρισμένοι στα ΒουνάLast edited by Sakis; 21-05-2012 at 16:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Σε ένα γ....καφέ πάρτε και τα κορίτσια σας τον έχετε κάνει φαλοκρατικό της Σαλονίκης τον καφέ
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
παρε το γιαπωνεζακι σου κι ανεβα.. αιντε.. και να σε πω και το αλλο? μολις ξεκατσικωθηκες απο τη σελα του αντρα σου ανακαλυψε τι μηχανακι εχει και παει να βαλει τα τακουνατα να χαθει στα βουνα...χε χε χε κι εμεις θα τον συνοδευσουμε μην χαθει ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κωτουλα??? Κο-κο-κο?????? Δεν εχουμε να πουμε τιποτα?????? Αντε να σε δω?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ασχετο....
Σας το λεω απο τωρα την αλλη Τεταρτη 30/05 ο καφες στο maison Crystal Ν Ω Ρ Ι Σ !!!!!!!!!!Κατα τις 16.00 Υπαρχει λογος!!!!!!!!!! ![]() https://www.facebook.com/events/237042676410860/ Last edited by MOYTPO; 21-05-2012 at 17:36. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() (Ιφιγένεια) ......
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κι εγώ μαζί του θα΄μαι στα βουνά το έχετε παραχέσει όλο μόνοι σας ![]() σιγά μη φέρω το γιαπωνεζάκι μου να καίω βενζίνη για να κάνει καγκουριές εξάλου τα τακούνια κι εγώ τα πληρώνω
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ιφιγένεια ετοιμάσου για τον καφέ της Τετάρτης να τα πούμε ![]() και τα αμορτισέρ μόνοι τους τα ρήμαξαν απ΄τις ταβέρνες όλοι έγιναν....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε μόνο εγώ μπορώ κατά τις 16.00 γιατί μόλις σχολάω και βολεύει επειδή δουλεύω παραδίπλα ![]() Αλλά ξέκολα στην πισίνα δεν θέλω να δω γι΄αυτό να πας μοναχός σου ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να ξαναμετακομισω Θεσσαλονικη;;;;:
![]() |
![]() |
|
|