![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Χάρη, υπάρχει ένας - πολιτικός ή τεχνοκράτης - που μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα βουλιάξουμε ??? Και όταν λέω βουλιάξουμε, εννοώ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ καταστροφή ... Και μετά το κύλισμα στην λάσπη ετών ή το αιματοκύλισμα (όλα παίζουν), θ' απλώσουμε πάλι το χέρι στον ξένο, για λίγη ελεημοσύνη ... Κάπως έτσι έγινε κ πριν 60 χρόνια ... παρόμοιες συνθήκες επικρατούσαν ... χάους και ανέχειας ... Αυτά που λέω, δεν τα βασίζω κάπου ... απλές εικασίες κάνω όπως όλοι ... Μακάρι να μπορούσε κάποιος να μας πει τις ενδεχόμενες λύσεις/συνέπειες ... Απόσπασμα:
Πόσα χρόνια θα χρειαστούν κατά την γνώμη σου για να υπάρξει Εθνικό προϊόν ??? Δεκαπέντε ... είκοσι ... ??? Μεγάλες κουβέντες Χάρη μου ... μαζί σου κι εγώ ... Αλλά μήπως είμαστε λάθος ??? Γιατί ΑΥΤΟ το λάθος, θα είναι λάθος ζωής ... και τελικά μια αυτοκτονία ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν βλέπω επίσης κυβέρνηση στις 17/6, τουλάχιστον όχι σοβαρή, να μπορεί να σηκώσει στην πλάτη τα τεράστια προβλήματα. Πάντως τον τελευταίο χρόνο μου λύθηκε μία απορία, το πως τα παλιότερα χρόνια φτάναμε σε δικτακτορίες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο τσιπρας δεν αποτελει καμια λυση (ασχετα αν ο Αλεξης ταζει και ταζει και ταζει οπως και τοσοι πριν απο αυτον...)...απλα εναν μοχλο πιεσης του ιδιου του λαου προς την εξευρεση λογικης λυσης...και οχι σκλαβιας...!!!
ο κοσμος (ο λογικος) δεν περιμενει να ερθει ο Αλεξης απο το κολωνακι να τον σωσει...!!! η ψηφος πρεπει να ειναι μεθοδευμενη...ειναι ο μονος τροπος ο λαος να πιεση προς την σωστη κατευθυνση...!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κυψελη.....κατοικει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σταυρο πιστευεις οτι θα μας στηριζουν για πολυ με λεφτα
αυτοι που σε λιγο θα φαληρισουν κ οι ιδιοι? Μετα τις εκλογες θυμισου με.... θα αρχισουν αλλου ειδους τρομοκρατια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο Τσίπρας ή πουλάει φούμαρα αλλά Ανδρέα Παπανδρέου (ειδικά αυτή η επίθεση στην Ευρώπη μου τον θυμίζει έντονα) και όσο βγήκαμε από την ΕΟΚ το 1981, άλλο τόσο θα καταγγείλουμε το μνημόνιο τώρα... ή τα εννοεί αυτά που λέει, οπότε γειά σας, δεν υπάρχει κράτος στον κόσμο (εκτός από Βόρεια Κορέα) που ζει απομονωμένο από τον υπόλοιπο κόσμο. Ο κίνδυνος από τους φίλους Τούρκους νομίζεις ότι έχει εκλείψει ; θα τους χαλάσει αν τους βάλουν να κάνουν μία αρπαχτή στο Αιγαίο; Αν θεωρήσουμε ότι ο Τσίπρας έχει δίκιο και οι ξένοι θα χάσουν πολλά λεφτά, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια, η ιστορία δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα... |
|
|||
|
|||
![]()
Η λύση είναι απλή.....
Να ψηφίσουμε Σαμαρά και ΠΑΣΟΚ, για να συνεχίσουν να Συντηρούν την ανεργία, την παράλυση του κράτους, το καταπληκτικό σύστημα υγείας και παιδείας και φυσικα ,την ανάπτυξη που θα φέρει η επιβολή του μνημονίου.... ![]() Η συντήρηση .....σε όλο της το μεγαλείο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν τώρα η προοδευτικότητα καθορίζεται από εξαγγελίες που είναι απέναντι σε κάθε λογική, θα πω ότι δεν έμαθες τίποτα 30 χρόνια τώρα...(από το 1981 και μετά..). Η δική μου θέση είναι ότι ο Τσίπρας κάνει τα πάντα για να βγει πρωθυπουργός χωρίς να τον νοιάζει τι χώρα θα βρει να κυβερνήσει, τίποτα διαφορετικό από αυτό έκαναν όλοι οι άλλοι μέχρι σήμερα. ΚΑΡΕΚΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ. Εκμεταλλεύται με άριστο τρόπο την κατάσταση που οι άλλοι δημιουργήσαν αλλά δεν λέει την αλήθεια για την επόμενη μέρα. Αν μπορούσε θα έλεγε "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".... ![]() Ο Μητρόπουλος για παράδειγμα ο εργατολόγος, μέχρι το 2009 που ήταν να μπει στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ήταν πιό ΠΑΣΟΚ και από τον Βενιζέλο, από την στιγμή που τον έφαγαν από τα ψηφοδέλτια, έγινε και αυτός αριστερός γιαλαντζί... Οι αριστεροί ΠΑΣΟΚΟΙ θα μας κυβερνήσουν πάλι, δεν σε ανησυχεί που όλοι οι πράσινοι συνδικαλιστές δηλώνουν ΣΥΡΙΖΑ..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() μου μοιαζει βαλτος απο καποιες δυναμεις, οι οποιες καταλαβαν οτι με το μνημονιο δεν προκειται να προχωρησουν τα συμφεροντα τους και τον χρησιμοποιουν, σαν μετρο πιεσης για αλλαγη του μνημονιου.... ![]() εχει αρχισει και γινεται πολυ συνθετο το πολιτικο σκηνικο για τα δικα μας μυαλα και νομιζω οτι παιζεται χοντρο παιχνιδι..... ![]() μιλουσα με καποιον γνωστη και μου ανελυσε γεωπολιτικα συμφεροντα γυρω απο την ελλαδιτσα........αστα να πανε συντροφε ![]() ιδωμεν.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eιχα χιλιους λογους να απεχθανομαι αυτη την κ@λοΤραπεζα,μου δινουν μια καλη ευκαιρια για να συνεχισω περισσοτερο...Καπιταλισμος και κερδος VS ανθρωπου...γαϊδούρια απληστοι φραγκαδες!!!
![]() |
![]() |
|
|