![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
καλό, χρυσό το v-strom, το είχα κι εγώ
όμως αν πάρεις μια κλίμακα οδηγικής απόλαυσης το GS βρίσκεται στο 10 και το DL στο 2. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
...η κακιά σου η ζήλια σε κάνει να μιλάς έτσι!!!!![]() πες μας ότι ζαχαρωνεις τρεις την ώρα το adve του αδερφού σου... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλε μου ειμαστε ακριβως στην ιδια φαση!!!
Αποχωρισμος απο το πιο εμπειστο μηχανακι της αγορας και δασκαλο για 10αδες απο εμας!!! Το Vstromaki .....εξαλλου ειναι χαρακτηριστικο οτι ειναι απο τις ελαχιστες μηχανες που δεν εχει εχθρους αλλα μονο ενθερμους θαυμαστες!!!! Τωρα εχει ερθει η ωρα και για να αλλαξουμε κατηγορια και για νεα συναισθηματα!! Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι περα του παραγοντα τυχη μεγαλο ρολο παιζει και η οδηγικη συμπεριφορα του καθενος απο εμας!!! Σου ευχομαι να εχεις καλη επιλογη και πολλα και ασφαλη χλμ με οποια διαλεξεις εσυ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έχεις απόλυτο δίκιο. Με το vstrom έμαθα να κυκλοφορω. Αν και ογκώδες είναι ευκολοδηγητο. Οταν όμως περνάει καμία BMW απο δίπλα μου, όσο ναναι τη "ζηλεύω". Θα δω τι θα κάνω. Θα πρέπει πρώτα να δώσω το γιαπωνεζο ή να τον κάνω ανταλλαγή γιατι τέτοιες εποχές μάλλον είναι λίγο δύσκολο να φύγει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Γράφω την προσωπική μου άποψη και ΜΟΝΟ!
Αν δεν έχεις πάντα καβάτζα το 10-20% της αξίας του οχήματος σε ρευστό τότε μην αγοράσεις μεταχειρισμένο. Αγοράζω εν γνώσει μου μεταχειρισμένα (auto-moto) και το έχω σαν κανόνα. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ και αν είσαι εκτός εγγύησης μπορεί να βρεθείς με ακίνητο. Είχα το Στρώμα το 650 (αγορασμένο μεταχείρω 5 μηνών) και πήρα R1200GS απλό (διετίας σαν καινούριο). Εϊναι η μέρα με τη νύχτα από θέμα ενεργητικής ασφάλειας αλλά κόστισε τα διπλά. Ούτε το ένα ζήτησε κάτι ούτε το άλλο και ελπίζω να μην χρειαστεί (είμαι όμως προετοιμασμένος). Μόλις σφίξουν κι άλλο τα πράγματα θα γυρίσω στο Στρώμα ή σε Τρανσαλπ 600. Αν είναι να το πάρεις και να ζορίζεσαι τότε άσ' το καλύτερα. Δεν αξίζει. Θα είναι κρίμα να στερηθείς μια εκδρομή ή κάτι άλλο καθημερινό. Δόξα το θεό καβαλάς ένα μηχανάκι που θα μείνει στην ιστορία από αξιοπιστία, κατανάλωση, επιδόσεις, άνεση και ταξιδιάρα ψυχή. Καλά χιλιόμετρα με ό,τι κι αν καβαλάς. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
«Κάτι παραπάνω από sexy ο Αλέξης» | 24h.gr |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μακάρι να έχεις αρκετά μεγάλο στατιστικό δείγμα από 1200GS και να μην αναμασάς τις κουβέντες της καφετέριας για έναν φίλο που είχε έναν ξάδελφο, του οποίου ο κουμπάρος κ.ο.κ. .................. Μην βιαστείς να με κατατάξεις σε κάποια κατηγορία αν δεν διαβάσεις την παραπάνω συμβουλή που έδωσα στο φίλο μας. Σου εύχομαι πάντα όρθιος. |
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαράκι, αν σηκώνεις πυρετό με το να κοιτας ένα ADVE, παρε το απο Δευτέρα σε ευρώ σε δραχμές, ο,τι σου ζητήσουν τελος πάντων....
Μόλις το πάρεις και συνεχίζεις να έχεις πυρετό τότε δεν θα σε πειράξει τίποτε, ότι κι αν σου βγάλει.....το ζήτημα είναι πόσο πυρετό έχεις... ![]() Κι αν παίζει κάποιο ρόλο σε εσένα, μάθε οτι έχω περάσει από R25/3, R50, R75/5, K75, F650 funduro, f800gs, R1200gs 2008 ως μεταχειρισμένα και ποτέ κανένα δεν μου έβγαλε κάτι πέραν της λογικής κόπωσης ενός ανταλλακτικού (πχ δίσκος). Τώρα έχω ένα R1200gs 2010 και στα 30.000 χλμ δεν έχει κάνει...τσικ... ![]() ...καλοτάξιδο το BMW... ![]() ![]()
|
![]() |
|
|