GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 08-06-2012, 21:26
Skyhigh Ο/Η Skyhigh βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS
Προεπιλογή

Ροδάκινα καλύτερα... Άκου εκει... παλιοεμπρηστές καλοκαιριατικα......
Reply With Quote
Παλιό 08-06-2012, 21:27
xurxes Ο/Η xurxes βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1200GSA
Προεπιλογή Απάντηση: Press Direct - Να το κυνηγήσω? Και πώς?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos Εμφάνιση μηνυμάτων
μια ερωτηση γιατι πιστευω οτι αφορα κ μενα....
όποτε βαζω μπροστα την μηχανη τις τελευταιες μέρες μου κανει ενα γρύλλισμα και μόλις πατάω τον συμπλέκτη σταματαει.....να πω οτι το κανει συνεχεια κ όχι μονο όταν είναι κρύα.........
όταν οδηγω δεν το καταλαβαινω...αλλα όταν σταματησω το καταλαβαινω κ μολις αφηνω συμπλέκτη πάλι κανει το ιδιο γργργργγρ...και οταν τον ξαναπαταω σταματαει...
ξερετε τι ακριβως ειναι??
η μηχανη μου ειναι adv -08 μοντελο με 34,000 χλμ
...στο club
Reply With Quote
Παλιό 08-06-2012, 21:31
kostaskyriakos Ο/Η kostaskyriakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Μoto: 1200 gs adv

#### την τρέλα μου ####.......καλοκαιριατικα......!!!σε ποιο συνεργειο ειχε παει ο vasorfa και πόσο πληρωσε για να του το αλλαξουνε ..ξερεις κανεις?
Reply With Quote
Παλιό 08-06-2012, 21:33
MOYTPO Ο/Η MOYTPO βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW GS

Μετα το club σκασμενων αναρτησεων ηρθε η σειρα του Club Press Direct

Τεταρτη για καφε στον Τρικαλιωτη!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 08-06-2012, 21:54
vrider Ο/Η vrider βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1200 GSA '08

Εγω ειμαι απο τους 'τυχερους' οπου η BMW μου καλυψε πληρως τη ζημια (ολοκληρο το κιβωτιο ταχυτητων)και τα μισα εργατικα.Μοντ 08 με 32000 χλμ.
Η αποψη μου λοιπον ειναι, χωρις να εχω καποια συγκεκριμενη απαντηση απο τη BMW, οτι η εταιρεια ξερει οτι σε καποια μοντελα εχει προβλημα το ρουλεμαν του πρες ντιρεκτ (και οτι αλλο προκυψει απο αυτη την αστοχια ως και την πληρη αντικατασταση του κιβωτιου) και δεχεται τη βλαβη (παντα για μηχανες εκτος εγγυησης) αλλα......ως ενα σημειο.
Δηλ εχει βαλει ενα οριο (χιλομετρων και οχι χρονου) μεχρι το οποιο επισκευαζει πληρως τη ζημια, και ενα δευτερο μεχρι το οποιο την καλυπτει μερικως.

Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη και δεν ξερω αν σε βοηθησα.Ισως αν πιεσεις λιγο περισσοτερο, γιατι εχω την εντυπωση οτι εισαι πολυ κοντα στο οριο, ισως πετυχεις κατι παραπανω.
Προσωπικα δε θα ξεκινουσα με 'τσαμπουκα' και νομικες απειλες, αλλα με μια πραγματικη γραπτη αποτυπωση του γεγονοτος στην Ελληνικη αντιπροσωπεια με ταυτοχρονη κοινοποιηση στους Γερμανους και μαζι το αιτημα πληρους καλυψης της ζημιας.
Θα αναγκαστουν να σου απαντησουν γραπτως, οποτε απο την απαντηση θα κρινεις τις μετεπειτα ενεργειες σου, και τον 'τονο' που θα πρεπει να χρησιμοποιησεις.

Καλο κουραγιο!

ΥΓ Απο παλιοτερη αντιδικια με τη Suzuki, εχω να σου πω το εξης. Αν ο τεχνικος διευθυντης της Ελλ.αντιπροσωπειας κρινει αρνητικα το αιτημα σου, και αν μπορει να 'καλυφθει' το πιο πιθανο ειναι να το κανει, σε οποιο δικαστηριο κι αν πας , μαλλον ( και λεω μαλλον γιατι οταν πας σε δικαστηριο δεν μπορεις ποτε να ξερεις την εκβαση του) δε προκειται να καταφερεις πολλα.

Last edited by vrider; 08-06-2012 at 22:01.
Reply With Quote
Παλιό 08-06-2012, 23:28
stelth1 Ο/Η stelth1 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: ΧΙΟΣ-ΑΘΗΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Μoto: GS 1200 ADV 2007-KTM EXC 400- BEVERLY 300

Απόσπασμα:
#### την τρέλα μου ####.......καλοκαιριατικα......!!!σε ποιο συνεργειο ειχε παει ο vasorfa και πόσο πληρωσε για να του το αλλαξουνε ..ξερεις κανεις?
M&S Αγιο Στεφανο,μηχανικος ειναι ο Θανασης καλο παιδι κ τεχνιτης,μαζι με τον Κωστα.Εχουμε σαν forum εκπτωση εκει σε ανταλλακτικα κ εργασια.Για το ποσο δεν γνωριζω..
Reply With Quote
Παλιό 08-06-2012, 23:39
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xurxes Εμφάνιση μηνυμάτων
:hmmm:.... τώρα αν μαζευτούμε εμεις οι καμιά πενηνταριά( και λίγους είπα)...τι θα μας πουν αραγε και τους χτυπήσουμε την πόρτα!!!

νομίζω οτι το φόρουμ, σε κάτι τέτοιες ενέργειες διακρίνετε

κίνημα λοιπόν..........με πρωτεργάτες...να κανουμε

1.xurxes... παθών(05/2008 τωρα με 62.000......αλλα το εχω απο τις 47.000)
Καλή κίνηση.
μην πάει χαμένη. Θα έρθω μαζί σας διαμαρτυρόμενος για την ανάρτηση μου αν και την άλλαξαν, έστω για την ταλαιπωρία μου.
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2012, 01:09
KouaksKouaks Ο/Η KouaksKouaks βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Αγία Παρασκευή
Μoto: GSA 2008 ΤΟΥΜΠΑΝΟ!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακου, το δικό μου είναι 3ος του 2008 παραγωγή βάσει αρ πλαισιου, και το αγόρασα 3ο του 2010 με 20.000 με πληρες ιστορικό...
Το παλληκαρι που μου το πούλησε μου είπε ότι του είχανε αλλάξει όλο το σασμαν στο Βαγιανελη νομιζω χωρίς μία κάπου στα τέλη του 2009
Τωρα εσενα γιατι σου ζητανε τα μισα???
Εχω κάνει 60000+++ χωρίς κανενα προβλημα....
Έχουμε ακριβώς το ίδιο μοντέλο (02/08). Εφόσον ο προηγούμενος κάτοχος το άλλαξε το '09, σαφώς και του βάλανε το νέο press direct, οπότε δεν έχεις λόγο ανησυχίας! Όσο για τα λεφτά που μου ζητάνε, στηρίζονται στο οτι έχει περάσει 4ετία, γιαυτό και ζητάν το 50%...

Απόσπασμα:
μια ερωτηση γιατι πιστευω οτι αφορα κ μενα....
όποτε βαζω μπροστα την μηχανη τις τελευταιες μέρες μου κανει ενα γρύλλισμα και μόλις πατάω τον συμπλέκτη σταματαει.....να πω οτι το κανει συνεχεια κ όχι μονο όταν είναι κρύα.........
όταν οδηγω δεν το καταλαβαινω...αλλα όταν σταματησω το καταλαβαινω κ μολις αφηνω συμπλέκτη πάλι κανει το ιδιο γργργργγρ...και οταν τον ξαναπαταω σταματαει...
ξερετε τι ακριβως ειναι??
η μηχανη μου ειναι adv -08 μοντελο με 34,000 χλμ
Είναι σχεδόν σίγουρο οτι είναι το press direct, μιας κι εμένα έτσι ακριβώς έκανε... βέβαια αν δεν το ανοίξουν να το δούνε, ακόμα και τα μαστόρια δεν είναι 100% σίγουροι... αλλά φοβάμαι οτι είσαι κι εσύ παθών.. ας μαζευτούμε να τους... χτυπήσουμε την πόρτα, όπως λέει και ο Βασίλης (xurxes)!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xurxes Εμφάνιση μηνυμάτων
:hmmm:.... τώρα αν μαζευτούμε εμεις οι καμιά πενηνταριά( και λίγους είπα)...τι θα μας πουν αραγε και τους χτυπήσουμε την πόρτα!!!

νομίζω οτι το φόρουμ, σε κάτι τέτοιες ενέργειες διακρίνετε

κίνημα λοιπόν..........με πρωτεργάτες...να κανουμε

1.xurxes... παθών(05/2008 τωρα με 62.000......αλλα το εχω απο τις 47.000)
Εννοείται οτι αυτό περιμένω κι εγώ απο όλους τους παθόντες (παλιούς και νέους), μπάς και αναγκάσουμε την BMW να μας κάνει ανάκληση ή και αποζημίωση σε όσους έχουνε ήδη πληρώσει! Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα απολύτως, οπότε πάμε:

1.xurxes
2.kouakskouaks
3.
4.
5.
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2012, 01:26
KouaksKouaks Ο/Η KouaksKouaks βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Αγία Παρασκευή
Μoto: GSA 2008 ΤΟΥΜΠΑΝΟ!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vrider Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω ειμαι απο τους 'τυχερους' οπου η BMW μου καλυψε πληρως τη ζημια (ολοκληρο το κιβωτιο ταχυτητων)και τα μισα εργατικα.Μοντ 08 με 32000 χλμ.
Η αποψη μου λοιπον ειναι, χωρις να εχω καποια συγκεκριμενη απαντηση απο τη BMW, οτι η εταιρεια ξερει οτι σε καποια μοντελα εχει προβλημα το ρουλεμαν του πρες ντιρεκτ (και οτι αλλο προκυψει απο αυτη την αστοχια ως και την πληρη αντικατασταση του κιβωτιου) και δεχεται τη βλαβη (παντα για μηχανες εκτος εγγυησης) αλλα......ως ενα σημειο.
Δηλ εχει βαλει ενα οριο (χιλομετρων και οχι χρονου) μεχρι το οποιο επισκευαζει πληρως τη ζημια, και ενα δευτερο μεχρι το οποιο την καλυπτει μερικως.

Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη και δεν ξερω αν σε βοηθησα.Ισως αν πιεσεις λιγο περισσοτερο, γιατι εχω την εντυπωση οτι εισαι πολυ κοντα στο οριο, ισως πετυχεις κατι παραπανω.
Προσωπικα δε θα ξεκινουσα με 'τσαμπουκα' και νομικες απειλες, αλλα με μια πραγματικη γραπτη αποτυπωση του γεγονοτος στην Ελληνικη αντιπροσωπεια με ταυτοχρονη κοινοποιηση στους Γερμανους και μαζι το αιτημα πληρους καλυψης της ζημιας.
Θα αναγκαστουν να σου απαντησουν γραπτως, οποτε απο την απαντηση θα κρινεις τις μετεπειτα ενεργειες σου, και τον 'τονο' που θα πρεπει να χρησιμοποιησεις.

Καλο κουραγιο!

ΥΓ Απο παλιοτερη αντιδικια με τη Suzuki, εχω να σου πω το εξης. Αν ο τεχνικος διευθυντης της Ελλ.αντιπροσωπειας κρινει αρνητικα το αιτημα σου, και αν μπορει να 'καλυφθει' το πιο πιθανο ειναι να το κανει, σε οποιο δικαστηριο κι αν πας , μαλλον ( και λεω μαλλον γιατι οταν πας σε δικαστηριο δεν μπορεις ποτε να ξερεις την εκβαση του) δε προκειται να καταφερεις πολλα.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, όντως δεν σκοπεύω να τσαμπουκαλευτώ απο την αρχή ή να βάλω δικηγόρο!

Η επικοινωνία με τον Έλληνα τεχνικό έγινε, και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιας βελτίωσης της προσφοράς εκ μέρους του.
Οπότε θα στείλω mail Γερμανία κι ότι γίνει, ελπίζω να το σκεφτούν καλύτερα, μιάς και θα αναφέρω οτι δεν είμαι ο μόνος μου πιά!
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2012, 12:30
κμβ Ο/Η κμβ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: gs adventure 2008

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από KouaksKouaks Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, όντως δεν σκοπεύω να τσαμπουκαλευτώ απο την αρχή ή να βάλω δικηγόρο!

Η επικοινωνία με τον Έλληνα τεχνικό έγινε, και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιας βελτίωσης της προσφοράς εκ μέρους του.
Οπότε θα στείλω mail Γερμανία κι ότι γίνει, ελπίζω να το σκεφτούν καλύτερα, μιάς και θα αναφέρω οτι δεν είμαι ο μόνος μου πιά!

σε παραπεμπει στον αντιπροσωπο στην Ελλαδα, εχω κανει και εγω την κινηση αυτη. Αλλη μια φορα καντο και εσυ, δεν χανεις κατι
Reply With Quote
Απάντηση

Tags
κροτάλισμα, press direct

Κανόνες καταχώρησης