![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ροδάκινα καλύτερα... Άκου εκει... παλιοεμπρηστές καλοκαιριατικα......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
#### την τρέλα μου ####.......καλοκαιριατικα......!!!σε ποιο συνεργειο ειχε παει ο vasorfa και πόσο πληρωσε για να του το αλλαξουνε ..ξερεις κανεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετα το club σκασμενων αναρτησεων ηρθε η σειρα του Club Press Direct
![]() ![]() ![]() Τεταρτη για καφε στον Τρικαλιωτη!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω ειμαι απο τους 'τυχερους' οπου η BMW μου καλυψε πληρως τη ζημια (ολοκληρο το κιβωτιο ταχυτητων)και τα μισα εργατικα.Μοντ 08 με 32000 χλμ.
Η αποψη μου λοιπον ειναι, χωρις να εχω καποια συγκεκριμενη απαντηση απο τη BMW, οτι η εταιρεια ξερει οτι σε καποια μοντελα εχει προβλημα το ρουλεμαν του πρες ντιρεκτ (και οτι αλλο προκυψει απο αυτη την αστοχια ως και την πληρη αντικατασταση του κιβωτιου) και δεχεται τη βλαβη (παντα για μηχανες εκτος εγγυησης) αλλα......ως ενα σημειο. Δηλ εχει βαλει ενα οριο (χιλομετρων και οχι χρονου) μεχρι το οποιο επισκευαζει πληρως τη ζημια, και ενα δευτερο μεχρι το οποιο την καλυπτει μερικως. Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη και δεν ξερω αν σε βοηθησα.Ισως αν πιεσεις λιγο περισσοτερο, γιατι εχω την εντυπωση οτι εισαι πολυ κοντα στο οριο, ισως πετυχεις κατι παραπανω. Προσωπικα δε θα ξεκινουσα με 'τσαμπουκα' και νομικες απειλες, αλλα με μια πραγματικη γραπτη αποτυπωση του γεγονοτος στην Ελληνικη αντιπροσωπεια με ταυτοχρονη κοινοποιηση στους Γερμανους και μαζι το αιτημα πληρους καλυψης της ζημιας. Θα αναγκαστουν να σου απαντησουν γραπτως, οποτε απο την απαντηση θα κρινεις τις μετεπειτα ενεργειες σου, και τον 'τονο' που θα πρεπει να χρησιμοποιησεις. Καλο κουραγιο! ΥΓ Απο παλιοτερη αντιδικια με τη Suzuki, εχω να σου πω το εξης. Αν ο τεχνικος διευθυντης της Ελλ.αντιπροσωπειας κρινει αρνητικα το αιτημα σου, και αν μπορει να 'καλυφθει' το πιο πιθανο ειναι να το κανει, σε οποιο δικαστηριο κι αν πας , μαλλον ( και λεω μαλλον γιατι οταν πας σε δικαστηριο δεν μπορεις ποτε να ξερεις την εκβαση του) δε προκειται να καταφερεις πολλα. Last edited by vrider; 08-06-2012 at 22:01. |
|
|||
|
|||
![]()
M&S Αγιο Στεφανο,μηχανικος ειναι ο Θανασης καλο παιδι κ τεχνιτης,μαζι με τον Κωστα.Εχουμε σαν forum εκπτωση εκει σε ανταλλακτικα κ εργασια.Για το ποσο δεν γνωριζω..
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μην πάει χαμένη. Θα έρθω μαζί σας διαμαρτυρόμενος για την ανάρτηση μου αν και την άλλαξαν, έστω για την ταλαιπωρία μου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
1.xurxes 2.kouakskouaks 3. 4. 5. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η επικοινωνία με τον Έλληνα τεχνικό έγινε, και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιας βελτίωσης της προσφοράς εκ μέρους του. Οπότε θα στείλω mail Γερμανία κι ότι γίνει, ελπίζω να το σκεφτούν καλύτερα, μιάς και θα αναφέρω οτι δεν είμαι ο μόνος μου πιά! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σε παραπεμπει στον αντιπροσωπο στην Ελλαδα, εχω κανει και εγω την κινηση αυτη. Αλλη μια φορα καντο και εσυ, δεν χανεις κατι |
![]() |
Tags |
κροτάλισμα, press direct |
|
|