![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εσυ φιλαρακο που εισαι ξυπνητος δηλαδη τωρα ανεβασες το επιπεδο???????? με το υφακι και το στυλακι που εγραψες εχοντας την οποια διαφωνια εχεις (που ειναι δικαιωμα σου) φιλαρακο στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι ειτε δημοκρατης ειτε φασιστας ειτε κομμουνηστης το δηλωνεις και τελειωσε αυτο εισαι δυστυχως ομως αυτα δεν δηλωνονται αλλα τα βιωνεις οι τροποι , η συμπεριφορα, οι πραξεις, ο τροπος ζωης που βιωνεις δηλωνουν ποιος πραγματικα εισαι και που εισαι?? αφου εισαι ξυπνιος οπως λες στην φοροκαταιγιδα που ερχεται πληρωσε και τα δικα μου γιατι εγω ακομα κοιμαμαι και να θυμασαι οτι βια και νοθεια ηταν ειναι και θα ειναι αυτο το πολιτευμα που εσυ καμαρωνεις (γιατι ετσι σε εμαθαν) και νομιζεις οτι ειναι δημοκρατια καληνυχτα και ονειρα γλυκα |
|
|
|||
|
|||
|
Ας μου επιτραπεί και μένα να πάρω θέση ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ!
Θεωρώ ότι ο φίλος μας XVITOS παρεκτράπηκε ελαφρώς και αδικαιολόγητα. Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ότι κι αν έγραψε ... ήταν ένα μικρό λαθάκι και δεν θεωρώ το ξέσπασμα του Χρήστου σε καμία περίπτωση σωστό. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος. «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω» Και ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ στο μικρό με τα νουμεράκια και ο XVITOS με το ξέσπασμά του. Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ αναγνώρισε το δικό του με την απάντησή του Απόσπασμα:
Οσο για την αποχή και εγώ την ψήφισα, όπως κάνω άλλωστε εδώ και 20 χρόνια τώρα σε όλες τις εκλογές. Ο καθένας με την ιδεολογία του όπου και μέσα από αυτή τη διαφορετικότητα προάγεται η δική μας συλλογικοτητα ως forum, με ανταλλαγές ιδεών και απόψεων. Σκεφτείτε να είμασταν σε όλα όμοιοι! Ουχ, βαρεμάρα και μούγκα θα είχε πέσει!
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ενώ στο επισημαίνει ο Κυρος .....εσύ ΠΑΛΙ επιμένεις .... Και ενώ στο ΞΑΝΑΛΕΕΙ ο yannis Απόσπασμα:
εσύ ΠΑΛΙ για τριτη φορά επιμένεις: Απόσπασμα:
Άρα δεν ήταν ΕΝΑ ποστ που ήσουν δήθεν αφηρημένος αλλά τρία !!!! Τώρα τι θες να αποδείξεις ....... ![]() Αν είπα κάτι που σε πρόσβαλε (που δεν νομίζω) σου ζητάω συγνώμη.... Την γνωμη μυο ειπα όπως εσύ
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω την βία και νοθεια.Αν κατάλαβες ετσι,ξαναδιάβασε το ποστ.Μακρυα από μας. Όνειρα γλυκα και σε σένα !!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ για την πυρόσβεση αλλά συγνώμη δεν την χρειάζομαι.Δηλαδή εγώ παρεκτράπικα επειδή είπα τη γνώμη μου ;;;;Αυτός που επιμένει 3 φορές μπορεί να λέει οτι θελει ;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγνώμη για την παρεμβολή αλλά και εμένα αυτά τα ημιαληθή μυνηματάκια όλο νοήματα που βγάζουν διάφορα εμφανή συμπεράσματα λέγοντας την μισή αλήθεια (και αυτή μαγειρεμένη) και υπονοόντας την υπόλοιπη όπως μας βολευει κάθε φορά πολύ με εκνευρίζουν!
Το μεγάλο γεγονός είναι ένα ΚΑΙ σε αυτή την εκλογική αναμέτριση: Όσοι "κέρδισαν" κάτι κραυγάζουν ενώ οι υπόλοιποι πήραν το μήνυμα και το χρεώσαν σε κάποιους άλλους! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε Μακάριε χωρίς να θέλω να σε θίξω αλλα πως κατευθύνεις την συζήτηση άμμεσα μετά την παράθεση των αριθμών σου (έστω και με τα μικρά λάθη) απευθίας στους διπλοεγεγγραμμένους χωρίς να βάλεις τις σκέψεις: 1. Των Ελλήνων τις διασποράς. 2. Οι εκλογικοί κατάλογοι δεν έχουν σχέση με τις απογραφές. 3. Την ορθότητα των στοιχείων των Δήμων (θανατοι γεννήσεις κλπ)! 4. Οτι ψηφίζουν και οι 18άριδες εκτός από τους 19άριδες. Οποιοδήποτε συμπέρασμα είναι ατυχές χωρίς πραγματικά στοιχεία γιατί, όπως φυσικά ξέρεις δεν υπάρχουν στοιχεια απογραφών τόσο "στρογγυλά" όπως αυτά που παραθέτεις και ότι κάθε στοιχειο διπλοεγγραφής είναι μεμονωμένο και διώκεται ποινικά! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Balkans Adventure 2009 / 15-26 July 2009 | SpanosNikos | Ταξίδια στο εξωτερικό | 28 | 17-06-2010 14:34 |