![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οποία κατάπτωσις!
Αδερφές και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια! Αλήθεια.... ξέρει κανείς να μου πει γιατί είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις; Χάνει η Βενετιά βελόνι άμα δε γίνουν; Υπάρχει αντίστοιχη παρέλαση man pride ή hetero pride; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και σε ποιόν θα βγάλει λόγο ο κ. Μπουτάρης ;;;;; ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα πο####ακια έχουν κ ένα ρητό όμως.
Άντρας είναι αυτός που έχει παει με άντρα κ δε του άρεσε!!! Τα σχόλια δικα σας!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα παρακαλούσα να μην προσβάλουμε τις σεξουαλικές επιλογές κάποιων με χυδαιολογίες. Όσο κι αν είμαστε αντίθετοι στα Gay Pride και στα λοιπά events ας προσπαθήσουμε να σεβόμαστε τις προτιμήσεις κάποιων.
Μακρυά από μας και αγαπημένοι λοιπόν αλλά χωρίς να εκφραζόμαστε άσχημα... |
|
|||
|
|||
![]() Τι να προσβάλουμε εμείς αδερφέ;;;; Οι ίδιοι παρουσιάζουν ένα "πρόσωπο" που είναι μόνο για λύπηση όταν κυκλοφορούν δημόσια με γυναικεία ρούχα και στεφάνια στα μαλιά ![]() ![]() ![]() ![]() Ένα μικρό γκουγκλάρισμα θα σου δείξει όλη την κατάντια του αντρικού (που λέει ο λόγος) φύλου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αδερφέ μαζί σου είμαι! Και μάλιστα πριν κάποια χρόνια που ήμουν στην Ιταλία για σπουδές σε πληροφορώ πως είχα δει και χειρότερα πράγματα που προσωπικά μου έφεραν αναγούλα.
Όμως το ότι κάποιοι παραφέρονται σύμφωνα με τα δικά μας δεδομένα δεν μας δίνει το δικαίωμα, και μάλιστα σε δημόσιο χώρο, να χυδαιολογούμε επικρίνοντας τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και γενικότερα τον τρόπο ζωής τους. Η επισήμανσή μου αφορούσε στην τήρηση των κανόνων λειτουργίας του φόρουμ και στην διατήρηση ενός "politically correct" τρόπου ανταλλαγής απόψεων. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() "Καποτε οι γυναικες τον θελανε Λεβεντη......
τωρα τον παιρνουν αδερφη και λεν πως ειναι τρεντυ" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() τι pride parade και πaπaριa μαντολες....... ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΜΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!! Τι δεν καταλλαβαινετε????????????????? Ολοι το λενε... και ο Μπαμπης ο σουγιας και ο Τακης ο Γκοτζιλας και ο Μακης ο Μπαλτας. Αντε γιατι πηξαμε στους στηπουδες!!!!!!!!!! ΜΠΑΟΚ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|