![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Καλή ιδέα . Μέσα είμαι................. |
|
|||
|
|||
![]()
δειτε και το TURBO X..εχει και usb θυρα για σκληρο δισκο κλπ.
|
|
|||
|
|||
![]() Και σε τι μπορεί να μας χρειαστεί ο σκληρός;;;; Πες μας 2,3 πράγματα να μάθουμε και εμείς που δεν ξέρουμε ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το μοντέλο που έχω είναι αυτό W003950 - CRYPTO DVB-T RECEIVER [ReDi 210AD MP] | Crypto Products ..και αν δεις στα διάφορα φόρα, υπάρχουν αναφορές με αρκετά προβλήματα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εάν δεν έχει καλό σήμα εισόδου παρουσιάζει φαινόμενο ( κόλλημα). Πρέπει να έχει διακόπτη reset. Εάν όχι το βγάζεις από το ρεύμα για 1 λεπτό περίπου. Εάν το ξαναπαρουσιάσει απαιτείται ρύθμιση. Μην σκας όμως. 30€ έχουν τα καλά. Το 210 που αναφέρεις έχει κάποια προβλήματα. Είναι προτιμότερο να προβείς σε αγορά νέου........ |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ακούσει΄ότι γίνεται με ένα αποκωδικοποιητή να βλέπουν όλες οι TV στο σπίτι .
Γίνεται ? Πώς θα αλλάζω κανάλια αφού έχει δικό του κοντρόλ και ενώ είμαι σε άλλη τηλεόραση ? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Η κάθε τηλεόραση θέλει το δικό σου αποκωδικοποιητή. Το οποίο συνδέεται είτε μέσω scart ή μέσω HDMI. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γίνεται αλλά όλες θα βλέπουν την ίδια εικόνα. Πρακτικά είναι δύσκολο διότι απαιτούνται παράλληλες γραμμές. Οικονομικά δεν το συζητάμε ασύμφορο. Η συγκεκριμένη συνδεσμολογία είναι για καταστήματα η σταθμούς και πλοία - τραίνα............... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οσο για τις εντολές του τηλεχειριστηρίου, αυτές μπορούν να μεταφερθουν μέσα στο σπίτι με ειδικά αναμεταδοτάκια infrared, αρκετά οικονομικά. Απλά να ξέρεις ότι ολοι....και όταν λέω ολοι....εννοώ Οοοοοοολοι ![]() ![]() ![]() Last edited by gepol; 26-06-2012 at 10:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν πάτε για ομαδική ενημερώστε και εμένα.Θέλω δύο
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|