![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
σόρρυ για το spam 2.... αλλά παίδες μηχανή 240φεύγα κιλών να την ρίξει ο αέρας...? εκτός κι αν είχες καμιά κουκούλα και την έκανε "πανί"...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Στην δουλειά την βάζω σε ενα μεγάλο ανοιχτό πάρκινγκ, χωρίς σπίτια και πολυκατοικίες τριγύρω, οπότε καταλαβείνεις οτι ο αέρας δεν κόβει πουθενά, κι έρχεται με φόρα!! Εκείνη την μέρα ειδικά, είδα τουλάχιστον 4-5 μηχανές ξαπλωμένες! ![]() Κι απο τότε, αν δω οτι φυσάει πάρα πολύ, την μηχανή την βάζω πάντα δίπλα σε τοίχο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εντάξει μη στενοχωρείσαι είναι λιγάκι ευαίσθητη σε τέτοιες περιπτώσεις…………..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πολλοί την πατάνε. Εντάξει μη το κάνετε θέμα. Είναι λιγάκι ευαίσθητη…………
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και απο τον αέρα.![]() Παραείναι ευαίσθητη για να κυκλοφορεί στο δρόμο.![]() Κρίμα τόσα € στοιχίζει......................... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ψάχνουν να βρούν γωνιές για την μηχανή. Μα τόσο πολλή ευαίσθητη. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Και όταν πάτε ταξίδι και έχει αέρα η βροχή. Υπάρχουν και πλοία η τραίνα θα μου πείς. Και γιατί είναι τόσο ακριβή αφού δεν προσφέρει ούτε τα απαραίτητα. Να ο λόγος που η χώρα μου έφτασε σε αυτή την κατάσταση. Αγοράσαμε μη αξιόπιστα Γερμανικά.![]() Κρίμα........................
|
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σαν το πεινασμένο λύκο γυρνάς ατιμούλη..... ![]() ![]() ![]() Τα φιλιά μου Ναπούλη..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Με προκαλούν τι να κάμω ο έρμος..........
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σταματημένη ηταν, δεν κυκλοφορούσε.. όταν τσουλάει δε.. πατάει λιγουλάκι καλά στον δρόμο! ![]() ![]() Πέρα απο την πλάκα, τα υπόλοιπα μηχανάκια που είδα πεσμένα εκείνη την μέρα, πάθανε αρκετά μεγαλύτερη ζημιά, ειδικά κάτι V-Strom/Varadero/Versys φίλων/συναδέλφων,, άστα,, κλαίγανε... εγω οκ, 26 ευρώ μου στοίχισε.. δεν είναι κι άσχημα για πέσιμο μηχανής! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
Για μένα είναι αδερφέ...........
|
![]() |
|
|