![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ουσιαστικά, αυτά τα σπειρώματα πρέπει να ανταπεξέλθουν στις δυνάμεις που ασκούνται από το φρενάρισμα του πίσω τροχού και είναι προφανές ότι δεν τα καταφέρνουν...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
!Πέρα απο το κατασκευαστικό σκέλος όμως, θα τονίσω για άλλη μια φορα την σημασια-αναγκαιότητα των δυναμοκλειδων !
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
μετα...........ελεγχο ..........κερδισα και εγω
, καποιες ρωγμες στις 3 απο τις 6 βιδες στη δισκοπλακα παω για αλλαγη ή να περιμενω ακομη?και ετοιμαζομαι για ταξιδι |
|
|
|||
|
|||
|
Κι εγώ στο club, επίσημα!
![]() 3/5 σπειρώματα ραγισμένα! Πάω για άμεση αντικατάσταση, καθώς είναι άκρα επικίνδυνο! Τα ραγίσματα προκαλούνται κατά πάσα πιθανότητα από απότομη μεταβολή θερμοκρασίας σε συνδυασμό με το υλικό (αλουμίνιο). Κόστος αντικατάστασης: Μουαγιέ 175,00€ (αντιπροσωπία 230,00€) Αποστάτης-δαχτυλίδι ~60,00€ (αντιπροσωπία) Εργατικά ~70,00€ (αντιπροσωπία) |
|
|
|||
|
|||
|
Μετά από ταξίδι 12000 χμ τα ραγίσματα δεν έχουν επιδεινωθεί. Τυπικά με παίρνει να το αφήσω για λίγο αργότερα. Επειδή όμως το crash test της τσέπης μου δεν δίνει ελπίδες μελλοντικής ανάκαμψης, αποφάσισα να το αντικαταστήσω σήμερα που μετά κόπων και βασάνων ακόμα μπορώ. Παρεπιπτόντως, βρήκα και μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση, αλλά και το δικό μου πριν κάποια χμ μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση ήταν και ιδού τα αποτελέσματα. Οπότε λέω να μην το ρισκάρω. Ομολογουμένως πρόκειται για την χειρότερη χαζοβλάβη που μου έχει βγάλει καθώς είναι σαφές ότι πρόκειται για αστοχία επιλογής υλικού κι όχι απλώς για αστοχία υλικού. Κραυγαλέα περίπτωση που το στοίχημα για απώλεια βάρους απέτυχε παταγωδώς.
|
|
|
|||
|
|||
|
340 ευρώ περίπου η αντικατάσταση. (Για την ακρίβεια 417 μαζί με αλλαγή λαδιών και φίλτρου). Ας ελπίσουμε το επόμενο να είναι πραγματικά σιδερένιο. Καλή αντικατάσταση και στους συμπαθούντες.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
!!!!! Τα 3 από τα 5 σπειρώματα του τροχού έχουν ράγισμα . Δεν είμαι διατεθειμένος να πάρω ρίσκο με το θέμα.Αlex, που το βρήκες με 175 ? Μεταχειρισμένο ? Για πείτε ρε αδέλφια. Πρέπει να το αλλάξω άμεσα διότι το επόμενο Που Σου Κου θα είμαι εκδρομή και θα έχω και τη γυναίκα πίσω. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Mην το κανεις φιλε μου αυτο πριν αλλαξεις το ρημαδι. Παντως μου κανει εντυπωση πως το δικο μου με 140φευγα χιλιαδεςς χλμ πολυ βουνο και αμετρητες εναλλαγες στα σετ ζαντων δεν εχει ουτε ενα ραγισμα.. Αρχιζω να πιστευω πως κι εδω παιζει ρολο η πιστη εφαρμογη της οδηγιας σφιξιματος των 5 μπουλονιων με 60nm
|
|
|
|||
|
|||
|
ΕΠΙΔΗΜΙΑ βλέπω
![]() Τα ίδια και εγω , με 39000 χλμ, πήγα να βάλω ενα πίσω φτερό ανθρακονημα γεμάτος χαρά, και εκεί διαπιστωθηκε ραγισμα σε όλα πλην ενός..285 + εργατικά +340 με το καλό. Υποψιάζομαι την αλλαγή ελαστικών που έκανα απο την ομαδική του φόρουμ γιατί οταν το πήρα δεν υπήρχε, αλλά μετά 5μήνου τι να πείς? |
![]() |
|
|