GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 01-07-2012, 11:49
stukas Ο/Η stukas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: athens
Μoto: 1200 adv 07
Προεπιλογή Απάντηση: ...κακών νέων συνέχεια.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
Λέει,αυτοκτόνησε πριν τον πετάξουν έξω από το σπίτι.
Προσωπικά εγώ έχω πολυκατοικία,ξέρετε τι μου χρωστάνε οι ένοικοι???το τετραψήφιο φράγμα έχει ξεπεραστεί προ πολλού,αυτή την στιγμή έχω καταφύγει σε δικηγόρο,ας πρόσεχαν,δεν μπορούν να καταπατούν την ιδιοκτησία μας,γιατί κι εμείς πληρώνουμε αλλού,αλλά επίσης κι εμείς έχουμε τα έξοδά μας κι από κει ζούμεαπό ένα σημείο κι έπειτα καταντάει κοροϊδία οπότε και δε με ενδιαφέρει πού θα καταλήξουν.

send from my Samsung GS-III white beast
φιλε δε σε ξερω-δε με ξερεις-κ απο αυτα απο οπου λες δεν θελω κ να γνωριστουμε-μηπως κρατας καπου απο εβραιους..?Γιατι αν περιμενεις να ζεις απο την πολυκατοικια που εχεις-εισοδηματιας δηλαδη..?-διαλεξες λαθος καιρο αν νομιζεις κι`ολας οτι θα σου ερχονται τα λεφτα ετσι ας πουμε ξεκουραστα...Νευριαζω λιγο μαζι σου γιατι μου θυμιζεις λιγο τον δικο μου ιδιοκτητη που ενω μενω 10 χρονια στο σπιτι του,καθε πρωτη του μηνος με παιρνει τηλεφωνο κ μου λεει οτι δεν βλεπει τα λεφτα κατατεθιμενα στον λογαρισμο του...,χωρις ποτε να εχω παραλειψει να τον πληρωσω ουτε ενα μηνα,ποτε.Να τα καθηστερησω μπορει,εως κ μια εβδομαδα,αλλα οχι να μην τον πληρωνω κ`αυτος..εκει τον χαβα του,σαν τον εβραιο...Σορρυ φιλε μπορει να εισαι το καλυτερο παιδι,αλλα ετσι οπως τα λες,μου ακουγονται πολυ εγωιστικα...Ε κ εσεις οι ιδιοκτητες λες κ εχετε πιασει τον παπα απο τα ######@,σορρυ φιλε αλλα δε τα λες σωστα...Φιλικα,stukas.
Reply With Quote
Παλιό 01-07-2012, 13:15
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Capitain Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ θα παραθέσω ένα τραγουδάκι που για μένα λέει πολλά για την εποχή μας,

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ-ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ - YouTube

Για μένα το όλο θέμα των αυτοκτονιών είναι και λίγο θέμα μεγαλύτερης προβολής απο τα ΜΜΕ.
Το γιατί γίνονται, για μένα έγκειται στο ότι οι άνθρωποι έχουν δώσει τόση αξία στο χρήμα σήμερα που η έλλειψη του κάνει κάποιους να αυτοκτονούν...
Αν είμασταν μια χώρα φτωχών όμως? Πάρτε Αλβανία, Ουκρανία, Αργεντινή, Βραζιλία... Αυτοκτονούν εκεί? Αμφιβάλλω... Οταν έχεις συμπάσχοντες παντού, αισθάνεσαι στο ίδιο επίπεδο... Στη Βραζιλία σε ένα χωριό που πήγα, ζούσαν σε παράγκες, ξυπόλητοι, χωρίς ρεύμα, κι όμως χόρευαν σάμπα σαν να μη συμβαίνει τίποτα... Μάλλον δεν ήταν 'πολιτισμένοι' σαν εμάς... Δεν ξέρω ποιος ζει καλύτερα ομως τελικά....
ΕΚΕΙ ΠΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ...
Reply With Quote
Παλιό 01-07-2012, 17:11
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

sic transit gloria mundi....

Εχω έναν γνωστό, η μόνη δουλειά που έκανε ποτέ, εκτός από dj μερικές φορές για χαβαλέ, ήταν να εισπράττει ένα τρελλό νοίκι από ένα οίκημα στο Κολωνάκι. Παραπονιόταν κιόλας για την εφορία κι έλεγε ότι πρέπει να πληρώνουν οι υπάλληλοι γενικώς κι οι ιδιοκτήτες όχι.... τώρα μάλλον έχει πάρει τα παπάρια του, αλλά έτσι είναι.... η μόνη του έγνοια ήταν να ακολουθεί τον ΠΑΟ στο εξωτερικό. Οι καιροί των παχιών αγελάδων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, όσοι δεν το αντιληφθούν θα χαθούν, αλλά δε θα χάσει κι η Βενετιά βελόνι....
Reply With Quote
Παλιό 01-07-2012, 20:29
Corsair Ο/Η Corsair βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Χανιά
Μoto: Bmw gs1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
Λέει,αυτοκτόνησε πριν τον πετάξουν έξω από το σπίτι.
Προσωπικά εγώ έχω πολυκατοικία,ξέρετε τι μου χρωστάνε οι ένοικοι???το τετραψήφιο φράγμα έχει ξεπεραστεί προ πολλού,αυτή την στιγμή έχω καταφύγει σε δικηγόρο,ας πρόσεχαν,δεν μπορούν να καταπατούν την ιδιοκτησία μας,γιατί κι εμείς πληρώνουμε αλλού,αλλά επίσης κι εμείς έχουμε τα έξοδά μας κι από κει ζούμεαπό ένα σημείο κι έπειτα καταντάει κοροϊδία οπότε και δε με ενδιαφέρει πού θα καταλήξουν.

send from my Samsung GS-III white beast

Αγαπητέ φίλε taksidioti όλοι στο τέλος θα πάρουμε αυτό που μας αναλογεί.
Κανείς δε θα τα πάρει μαζί του εκεί που θα πάει.
Λίγη κατανοήσει πρέπει να τη δείχνουμε σε μερικούς
ανθρώπους που βρέθηκαν σε αυτή τη θέση χωρίς να φταίνε.
Και θα πω και τούτο ( ο άνθρωπος κάνει τα λεφτά και όχι τα λεφτά τον άνθρωπο ).
Επίσης θα θελα να ξέρω στους ενοικιαστές σου χαμήλωσες τα ενοίκια τώρα 2 χρόνια με την κρίση?
Γιατί εδώ στα Χανιά η τιμές έχουν μεινη στα ίδια επίπεδα.
ένας καμένος για 2 χρόνια ενοικιαστής είμαι και γω.....
Ξανασκεψουτο
φιλικά Βαγγέλης
Reply With Quote
Παλιό 02-07-2012, 16:41
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

με την εφορια τι γινεται οταν εχει κατατεθει το συμβολαιο ενοικιου βαση του οποιου φορολογειται ο ιδιοκτητης?
Νομιζω τιποτα, και πριν ληξει αυτο ο ιδοκτητης φορολογειται ειτε πληρωνεται τα νοικια του ειτε οχι....σαν να τα πληρωνοτανε δλδ.

Γιατι να χαμηλωσω το νοικι? ειμαι επαγγελματιας και δεν εχω συναισθηση οτι πρεπει να το χαμηλωσω πιστευοντας, βλακωδως ισως, οτι θα παρω περισσοτερα αν φυγει ο παρων ενοικιαστης. Περιουσια μου ειναι οτι θελω πιστευω!

Ο ενοικιαστης γιατι δεν φευγει ο ιδιος αφου δεν μπορει να πληρωσει το ενοικιο που του ζηταω -με μειωση ¨η χωρις μειωση? αυτο λεγεται εκβιασμος και ο καθε ιδιοκτητης ειτε ειναι βλακας ως προειπα ειτε εξυπνος δεν ειναι υποχρεωμενος να υποκυψει σε αυτον! Οποτε η αγωγη για εξωση με χρεωση του ενοικιαστη για τα οφειλομενα ενοικια (παρακρατηση απο μισθο, τραπεζικο λογαριασμο κ.λ.π.) ειναι και νομιμη και μονοδρομος.

Ο ''ταξιδιωτης'' μαλλον εκανε συζητησεις επι συζητησεων με τους ενοικιαστες του και δεν συμφωνησαν (ακομα και στο ποσοστο της μειωσης) για τον Α ¨η Β λογο......αυτο δεν θα τον κανει υπολογο της περιουσιας που εφτιαξε προς εκμεταλευση! Ουτε θα τον κανει οφειλετη της εφοριας για μεγαλη ακινητη περιουσια και ενοικιων που δεν εισπραττει βαση του συμβολαιου των οποιων ο φορος απορρεει απο τα ενοικια που δεν παιρνει αλλα καλειται ουτως ¨η αλλως να πληρωσει. Και το χαρατσι της ΔΕΗ απο που θα το πληρωσει ο καθε ''ταξιδιωτης'' σαν ιδιοκτητης? Δλδ ο ενοικιαστης εγινε συνιδιοκτητης με τον ιδιοκτητη απο το πουθενα και με το ετσι θελω?

Ουτε φυσικα μπορει να τον κρινει ουδεις απο εμας για τις αγωγες που ξεκινησε......ειναι η περιουσια του την οποια ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να σφετεριζεται επειδη δεν την κατεχει ¨η δεν εχει αναλογη ο ιδιος.

Last edited by GeorgeP; 02-07-2012 at 16:43.
Reply With Quote
Παλιό 02-07-2012, 17:08
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

τώρα πια, πληρώνεις εφορία για τα ενοίκια που έχεις εισπράξει και όχι για τα χρήματα που "υποτίθεται" ότι έχεις εισπράξει...
έχω ανεβάσει σχετικό θέμα αλλά θάφτηκε κάπου....αναζητήστε το, εγώ αυτή τη στιγμή δεν μπορώ...
ο ιδιοκτήτης έχει εργαλεία να αντιμετωπίσει τα "χαμένα" ενοίκια, τώρα μάλιστα περισσότερα "εργαλεία" απ' ότι στο παρελθόν....

μη δαιμονοποιούμε ούτε τον ιδιοκτήτη ούτε τον ενοικιαστή....εγώ ξέρω ότι όπου υπήρχε καλή πρόθεση και απο τους δύο και κοινός νους, το θέμα έχει ξεπεραστεί και ο ένας πληρώνει και ο άλλος εισπράττει.....
αν δεν συμβαίνει αυτό.....κάποιος είναι ο προβληματικός σε αυτή τη συναλλαγή...και επειδή έχουμε ακούσει πολλά, νόημα έχει να στηρίζεσαι στα "γραμμένα" και όχι στα λόγια και τις υποσχέσεις...
Reply With Quote
Παλιό 02-07-2012, 17:22
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Και οι ιδιοκτήτες πρέπει να αρχίσουν (και οι περισσότεροι έχουν αρχίσει) να κατανοούν την κατάσταση, όχι μόνο των ενοικιαστών τους, αλλά και της αγοράς (είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ιδιοκτήτης να περιμένει τα ίδια ή περισσότερα νοίκια από επόμενο ενοικιαστή - αν έρθει). ΕΙΔΙΚΑ αν μιλάμε για κάποιον καλό και μακροχρόνιο ενοικιαστή.
Και οι ενοικιαστές πρέπει να είναι σοβαροί και ξεκάθαροι και να συζητούν την κατάσταση με τον ιδιοκτήτη τους αντί να αρχίσουν τα "έλα μωρέ έχει αυτός σκασίλα μου τώρα τι θα μου κάνει".

Εγώ δεν ξέρω ιδιοκτησία να μην έχει υποστεί μείωση στο νοίκι (και εννοώ ούτε μια).

Οι εποχές του τρελού "αέρα" και τέτοιες ΑΗΔΙΕΣ έχουν περάσει. Από εκεί και πέρα ο ιδιοκτήτης πρέπει να κάνει τα κουμάντα του. Αν δεν του... βγαίνει η επένδυση του, κρίμα. Ξέρετε δεν πάνε όλες οι επενδύσεις καλά και όσες πάνε δεν σημαίνει ότι πάνε για πάντα. Λυπάμαι που σας το λέω.

Η αγορά έχει ΠΕΣΕΙ. Δεν περιμένει ο επόμενος ενοικιαστής στη γωνία. Η ιδιοκτησία παλιώνει. Αν μιλάμε ειδικά για σπίτι. Αν μιλάμε για επαγγελματικό χώρο, ναι μεν η παλαιότητα δεν μετράει τόσο αλλά ο επαγγελματίας που θα τον χρειαστεί δεν ποντάρει στα άπειρα λεφτά που θα βγάλει πια ώστε να δώσει αβέρτα ότι νοίκι να 'ναι.
Φυσικά όπως είπε ο ταξιδιώτης παραπάνω υπάρχουν ΚΑΙ έξοδα (και μάλιστα έχουν μεγαλώσει πολύ πια) και ας αναρωτηθεί και εκείνος... Ανοίκιαστο και μηδέν; Ή νοικιασμένο και έχουμε να παίρνουμε κουτσά στραβά;

Αν θέλατε κάτι για πάντα, να πάτε στο δημόσιο (α ξέχασα ούτε εκεί πια). Οι συμπάθειες μου βέβαια είναι ο συνδυασμός (και έχουμε αρκετούουους)... εισοδηματίες δημόσιοι υπάλληλοι.

(σημειώστε ότι δεν είμαι ενοικιαστής)

Last edited by NLS; 02-07-2012 at 17:24.
Reply With Quote
Παλιό 02-07-2012, 17:26
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
τώρα πια, πληρώνεις εφορία για τα ενοίκια που έχεις εισπράξει και όχι για τα χρήματα που "υποτίθεται" ότι έχεις εισπράξει...
έχω ανεβάσει σχετικό θέμα αλλά θάφτηκε κάπου....αναζητήστε το, εγώ αυτή τη στιγμή δεν μπορώ...
ο ιδιοκτήτης έχει εργαλεία να αντιμετωπίσει τα "χαμένα" ενοίκια, τώρα μάλιστα περισσότερα "εργαλεία" απ' ότι στο παρελθόν....

μη δαιμονοποιούμε ούτε τον ιδιοκτήτη ούτε τον ενοικιαστή....εγώ ξέρω ότι όπου υπήρχε καλή πρόθεση και απο τους δύο και κοινός νους, το θέμα έχει ξεπεραστεί και ο ένας πληρώνει και ο άλλος εισπράττει.....
αν δεν συμβαίνει αυτό.....κάποιος είναι ο προβληματικός σε αυτή τη συναλλαγή...και επειδή έχουμε ακούσει πολλά, νόημα έχει να στηρίζεσαι στα "γραμμένα" και όχι στα λόγια και τις υποσχέσεις...
Πολύ σωστά.

Επίσης για να πούμε για την περίπτωση του φίλου μας του ταξιδιώτη (που γενικά έχω εντυπωσιαστεί με τις απόψεις του και άλλες φορές), αν έχεις πρόβλημα με έναν ενοικιαστή να το καταλάβω. Άντε και με δυο... Αν έχεις με πολλούς... μήπως εσύ είσαι το πρόβλημα;
Reply With Quote
Παλιό 02-07-2012, 17:50
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων

καλα που μου το ειπες, δεν ηξερα αυτην την αλλαγη.......
αλλα κα να ψαχνω το Vbuletin ειναι ενα αλλο θεμα.......για δωσε καμια λεξη κατι τις να κανω αναζητηση παρακαλω.
Reply With Quote
Παλιό 02-07-2012, 17:59
stukas Ο/Η stukas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: athens
Μoto: 1200 adv 07

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
με την εφορια τι γινεται οταν εχει κατατεθει το συμβολαιο ενοικιου βαση του οποιου φορολογειται ο ιδιοκτητης?
Νομιζω τιποτα, και πριν ληξει αυτο ο ιδοκτητης φορολογειται ειτε πληρωνεται τα νοικια του ειτε οχι....σαν να τα πληρωνοτανε δλδ.

Γιατι να χαμηλωσω το νοικι? ειμαι επαγγελματιας και δεν εχω συναισθηση οτι πρεπει να το χαμηλωσω πιστευοντας, βλακωδως ισως, οτι θα παρω περισσοτερα αν φυγει ο παρων ενοικιαστης. Περιουσια μου ειναι οτι θελω πιστευω!

Ο ενοικιαστης γιατι δεν φευγει ο ιδιος αφου δεν μπορει να πληρωσει το ενοικιο που του ζηταω -με μειωση ¨η χωρις μειωση? αυτο λεγεται εκβιασμος και ο καθε ιδιοκτητης ειτε ειναι βλακας ως προειπα ειτε εξυπνος δεν ειναι υποχρεωμενος να υποκυψει σε αυτον! Οποτε η αγωγη για εξωση με χρεωση του ενοικιαστη για τα οφειλομενα ενοικια (παρακρατηση απο μισθο, τραπεζικο λογαριασμο κ.λ.π.) ειναι και νομιμη και μονοδρομος.

Ο ''ταξιδιωτης'' μαλλον εκανε συζητησεις επι συζητησεων με τους ενοικιαστες του και δεν συμφωνησαν (ακομα και στο ποσοστο της μειωσης) για τον Α ¨η Β λογο......αυτο δεν θα τον κανει υπολογο της περιουσιας που εφτιαξε προς εκμεταλευση! Ουτε θα τον κανει οφειλετη της εφοριας για μεγαλη ακινητη περιουσια και ενοικιων που δεν εισπραττει βαση του συμβολαιου των οποιων ο φορος απορρεει απο τα ενοικια που δεν παιρνει αλλα καλειται ουτως ¨η αλλως να πληρωσει. Και το χαρατσι της ΔΕΗ απο που θα το πληρωσει ο καθε ''ταξιδιωτης'' σαν ιδιοκτητης? Δλδ ο ενοικιαστης εγινε συνιδιοκτητης με τον ιδιοκτητη απο το πουθενα και με το ετσι θελω?

Ουτε φυσικα μπορει να τον κρινει ουδεις απο εμας για τις αγωγες που ξεκινησε......ειναι η περιουσια του την οποια ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να σφετεριζεται επειδη δεν την κατεχει ¨η δεν εχει αναλογη ο ιδιος.
ναι ρε φιλε-δεν εννοω εσενα ΓιωργοΠ εδω-περιουσια σου ειναι,βαλτη κ στον #### σου στην τελικη-ολοι καπου θα βρουμε να μεινουμε...Εγω ο κακομοιρης σαν ενοικιαστης τι φταιω απο τι στιγμη που ειμαι ενταξει,αντε ας πουμε σχεδον ενταξει στις υποχρεωσεις μου απεναντι στον ιδιοκτητη,να μου ζηταει καθε χρονο +ποσο% αυξηση επειδη ειναι `νομιμη`οταν εγω φερ`ειπειν εχω -15~-20% στο εισοδημα μου κ θα πρεπει να κανω συνεχεια διαπραγματευσεις,λες κ δεν εχω αλλη δουλεια να σχολουμαι με τον `εισοδηματια`,αντι να δειχνει καλη θεληση λες κ δεν βλεπει τι γινεται γυρω του.Ενταξει αμα κ εγω ειμαι μ@λ@κ@ς κ δεν ψαχνω για καπου αλλου-οπως κ κανω-ας με παει δικαστικα,εχεις δικιο...Αλλα ελεος πια κ ορισμενοι ιδιοκτητες,νοοτροπια χαλιφη..Ε,τοτε ρε μεγαλε βαλτο στο πατο σου,γι`αυτο κ βλεπεις παντου ενοικιαστηρια τοσο καιρο για τα ιδια διαμερισματα,νομιζουν οτι σου νοικιαζουν κανα Ταζ Μαχαλ να μεινεις...Οσο για τον `ταξιδιωτη` δε μου αρεσε καθολου ο τροπος του-γι`αυτο κ εφαγα τις πατατες κ αφησα το κρεας...Αυτα με απλα λογια κ χωρις πολλες αναλυσεις.Φιλικα,stukas...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης