GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-07-2012, 10:45
aleckan Ο/Η aleckan βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: Αθηνα-Γαλατσι
Μoto: R1200GS Adv. (2010) VSTROM 650 (2005) VESPA PE 200 (1981)
Προεπιλογή Απάντηση: βρισκω δουλειες και λογω ηλικιας δεν...

Φιλε Χρηστο,ευχομαι,γρηγορα να γινει αυτη η περιπετεια μια κακη αναμνηση που με τον καιρο θα σβηνει.
Καλη δυναμη για τη συνεχεια,με θετικες και αισιοδοξες σκεψεις.
Οπως λεει και παραπανω ο Δημητρης οσοι σε ξερουν σε εκτιμουν και οι καλοι δεν χανονται.
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2012, 10:48
brasidas12 Ο/Η brasidas12 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2011
Περιοχή: petroupoli
Μoto: kawasaki versys 08
Προεπιλογή

Δεν είναι θέμα ηλικίας αλλα το οτι με τις γνώσεις κ την εμπειρία που έχεις θα πρεπει να αμοιφθεις κ ανάλογα κ όπως είπε ο φίλος πιο πάνω με αυτα παίρνουν 2-3 πιτσιρικάδες κ κάνουν δουλειά (?)......μην το βάζεις κάτω θετική σκέψη θέλει.την υγεία μας να έχουμε κ ολα θα γίνουν...υπομονή

Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2012, 11:39
klagenfurt Ο/Η klagenfurt βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: Πειραιας
Μoto: RT1150, vespa cosa, vespa Rally 180/1972, vespa "U"/1953

ετσι ειναι οπως τα λες...
και ηπροηγουμενη δουλεια μου ηταν στο κορωπι και εκλεισε
τις αποθηκες εκει και μαζευτηκε στα γραφεια στον Αλιμο...
και η τελευταια στο Κορωπι και προσπαθει να επιβιωσει
με εναν οδηγο και εναν εργατη..
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2012, 11:58
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Καλή δύναμη.

Σε σένα, σε όλους μας.
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2012, 13:08
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)

Χρηστάρα νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα,
έχουν το ίδιο άγχος!!!
Οπως είμαστε πενήντα παρά ή πενήντα και,
μην στραβώσει ο διάολος το πόδι του
και μείνουμε χωρίς δουλειά και ποιος μας πέρνει σε αυτήν την ηλικία!!!

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω φίλε μου!!
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2012, 14:41
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Παιδιά όλες οι ηλικίες έχουν πρόβλημα με κάπως χειρότερα τα πράγματα στις δυο άκρες. Αυτό συνέβαινε και προ κρίσης πάντως, απλά τώρα με ~25% ανεργία ΧΤΥΠΑΕΙ πολύ.
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2012, 16:24
vellos Ο/Η vellos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ATHINA
Μoto: R-1200-GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά όλες οι ηλικίες έχουν πρόβλημα με κάπως χειρότερα τα πράγματα στις δυο άκρες. Αυτό συνέβαινε και προ κρίσης πάντως, απλά τώρα με ~25% ανεργία ΧΤΥΠΑΕΙ πολύ.

Reply With Quote
Παλιό 07-07-2012, 15:37
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Χρήστο, τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους. Όλες οι ηλικίες έχουν πρόβλημα. Μην νομίζεις ότι ο 30άρης είναι σε καλύτερη μοίρα. Η γυναίκα μου, από 1,5 χρόνο πριν, δεν έβρισκε ούτε να κρατάει ένα παιδάκι, άσχετα από ``χαρτιά``.
Σέβομαι και εκτιμώ αφάνταστα, επαγγελματίες, παλιάς κοπής, οικογενειακές συνήθως επιχειρήσεις, που πιστεύω ότι θα είναι και η λύση σου στο εργασιακό. Πιστεύω ότι αυτοί, θα δώσουν και την λύση γενικότερα στην Χώρα. Αυτός θα εκτιμήσει πράγματα όταν οι χαρτό μιλούν μόνο στα τηλ.
Εύχομαι γρήγορα το καλύτερο και υπομονή, την χρειαζόμαστε όλοι.
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2012, 17:28
klagenfurt Ο/Η klagenfurt βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: Πειραιας
Μoto: RT1150, vespa cosa, vespa Rally 180/1972, vespa "U"/1953

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Χρήστο, τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους. Όλες οι ηλικίες έχουν πρόβλημα. Μην νομίζεις ότι ο 30άρης είναι σε καλύτερη μοίρα. Η γυναίκα μου, από 1,5 χρόνο πριν, δεν έβρισκε ούτε να κρατάει ένα παιδάκι, άσχετα από ``χαρτιά``.
Σέβομαι και εκτιμώ αφάνταστα, επαγγελματίες, παλιάς κοπής, οικογενειακές συνήθως επιχειρήσεις, που πιστεύω ότι θα είναι και η λύση σου στο εργασιακό. Πιστεύω ότι αυτοί, θα δώσουν και την λύση γενικότερα στην Χώρα. Αυτός θα εκτιμήσει πράγματα όταν οι χαρτό μιλούν μόνο στα τηλ.
Εύχομαι γρήγορα το καλύτερο και υπομονή, την χρειαζόμαστε όλοι.

Κωστα μου , ειναι ακριβως οπως τα λες,
παντα σε τετοιες επιχειρησεις δουλευα και ποτε δεν ειχα προβλημα, αυτες συνηθως ουτε βιογραφικο δεν ζητουν,σε βλεπει ο "παππους" και σε "κοβει" με την μια,
καποτε ειχα μαθει οτι μια μεγαλη εταιρεια χρωματων ηθελε πωλητη, ετσι πηγα και ζητησα δουλεια, μου ειπαν οτο οτι και να πουμε εμεις, η γνωμη του "παππου" μετραει πιο πολυ, ετσι μετα με εστειλαν στον "παππου" , ο οποιος μετα απο 10 λεπτα συζητηση μου ειπε"ελα την δευτερα για δουλεια..." οταν πεθανε ο παππους με απελυσαν...
οι κληρονομοι οι οποιοι εφαρμοζαν νεα συστηματα, που τους υπαγορευαν καποια νεα διευθυντικα στελεχη που ειχαν ερθει απο το εξωτερικο, τωρα η εταιρεια ξερω οτι ειναι στα προθυρα κλεισιματος και απασχολει οσους εχουν μεινει τρεις μερες την εβδομαδα
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2012, 18:59
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από klagenfurt Εμφάνιση μηνυμάτων
Κωστα μου , ειναι ακριβως οπως τα λες,
παντα σε τετοιες επιχειρησεις δουλευα και ποτε δεν ειχα προβλημα, αυτες συνηθως ουτε βιογραφικο δεν ζητουν,σε βλεπει ο "παππους" και σε "κοβει" με την μια,
καποτε ειχα μαθει οτι μια μεγαλη εταιρεια χρωματων ηθελε πωλητη, ετσι πηγα και ζητησα δουλεια, μου ειπαν οτο οτι και να πουμε εμεις, η γνωμη του "παππου" μετραει πιο πολυ, ετσι μετα με εστειλαν στον "παππου" , ο οποιος μετα απο 10 λεπτα συζητηση μου ειπε"ελα την δευτερα για δουλεια..." οταν πεθανε ο παππους με απελυσαν...
οι κληρονομοι οι οποιοι εφαρμοζαν νεα συστηματα, που τους υπαγορευαν καποια νεα διευθυντικα στελεχη που ειχαν ερθει απο το εξωτερικο, τωρα η εταιρεια ξερω οτι ειναι στα προθυρα κλεισιματος και απασχολει οσους εχουν μεινει τρεις μερες την εβδομαδα

Περίπου το 1990 ο συγχωρεμένος ο πατέρας είχε τέτοια θέματα και τότε έγινε η αρχή...
Μπήκαν στην αγορά εργασίας τα πρώτα "μεταπτυχιακά' στο "μάρκετινγκ" και τα έκαναν #########!!!!
20+ χρόνια πωλητής ο πατέρας μου, ψημένος στην αγορά και γνώστης. Υπήρχε "μπέσα" τότε....
Δεν καταλάβαιναν από "μεταγραφές" (που τις εισήγαγαν οι πτυχιούχοι...) και είχαν πίστη στο πελατολόγιο. Έλεγε ο πατέρας μου ότι του έδιναν τα 2πλά σχεδόν για να αλλάξει εταιρεία, αλλά δεν πήγαινε. Στο γιατί το δικό μας, έλεγε: και τι να λέω στους πελάτες μου; Αυτοί που ανταγωνιζόμουνα μέχρι τώρα, ξαφνικά έγιναν με καλύτερα προϊόντα από αυτά που τους δίνω;
Πέρασαν χρόνια και τα "γιαπάκια" ακόμα προσπαθούν να εφαρμόσουν στην αγορά, αυτά που μαθαίνουν στα θρανία! Αλλά από τη θεωρία, στην πράξη, η απόσταση μεγάλη.....
Γι αυτό θα ξαναγυρίσει η αγορά στις "παλαιάς κοπής" εμπορικές εταιρείες! Αν επιβιώσουν κάποιοι
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης