![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μου αρέσουν τα special tools ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...και η λακ πάντως στις μεγάλες θερμοκρασίες ξεκολλάει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Με το κοπιδακι ειναι πολυ ευκολο να κανεις ζημια....απο κει και περα παλαιοτερα εβαζαν υγρο πιατων ή αλλα για λιπαντικο και με τη ζεστη γλυστρουσε!
Ενω με τον αερα σε 1 λεπτο εισαι ετοιμος και για τα 2, οσο ριχνεις αερα το βαζεις στη θεση που θες και δεν κουνιετε με τιποτα! Απο κει και περα ιδεες υπαρχουν πολλες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιές μεγάλες θερμοκρασίες; Τα τελευταία 10 χρόνια έτσι βάζω grips στις μηχανές μου. Στην GS έχω δει και 44 βαθμούς. Δεν έχει κουνηθεί κανένα γκριπ.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υγρό πιάτων όχι, λιπαντικό ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Η λακ δεν γλυστράει μόλις στεγνώσει. Όποιος έχει πιστόλι αέρα ή πιστολάκι και ρεύμα κοντά στη μηχανή του ας κάνει έτσι, αλλά ο τρόπος που λέω είναι ο πιο απλός. ΕΙΔΙΚΑ αν έχετε αφήσει τα γριπ να γίνουν ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ (όχι λίγο φαγωμένα), το πιστόλι δεν κάνει τίποτα αφού έχουν γίνει ένα σώμα με το τιμόνι. Εκεί το κόψιμο είναι μονόδρομος. Αυτό που λέω δεν είναι "ιδέα" το κάνουν χιλιάδες μοτοσυκλετιστές παγκοσμίως. Αν δεν σας αρέσει δεν πειράζει, μην το κάνετε. Δεν είναι ανάγκη να μειώνετε ότι είπε ο άλλος. Δεν μου ήρθε ουρανοκατέβατο. Last edited by NLS; 20-07-2012 at 02:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Tα grip ειναι της ARIETTE? Σε ενα ποσταρισμα που ειδα του εξωτερικου λογω της διαφορας της διατομης του σωληνα ο εν λογω μαγκας ειχε χρησιμοποιησει και τα 2 grips για δεξια αν θυμαμαι καλα...Υπαρχει τετοιο θεμα?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Πες μου τουλάχιστον ποιά λακ χρησιμοποιείς, γιατί τότε η δική μου θα είχε θέμα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aυτο με τον αερα το εχω δει σε συνεργειο, δεν ειναι δικη μου πατεντα γιαυτο επιμενω!
Δεν εχω δει να μπαινει αναμεσα κατι αλλο, με τον αερα ειναι παιχνιδι μεγαλη ευκολια και μηδενικο κοστος και μηδενικο ποσοστο πιθανης ζημιας! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσο για το τι λακ, θα σε γελάσω... της γυναίκας μου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ένα συνεργείο έχει εκεί τις πρίζες του, τα πιστολάκια του κλπ. Όποιος έχει τέτοια εργαλεία ήδη, τότε ΞΕΡΕΙ να αλλάξει τα γκριπ του και δεν θα ρώταγε. ![]() |
![]() |
|
|