![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ισως αν η πολιτεια ειχε κανει την δουλεια της, το παιδι να ζουσε...,
αν ειχε παρει μια φορα τις πινακιδες του φορτηγου, που ειχε παρκαρει στην πινακιδα στοπ (ξερω αυτα δεν γινονται ουτε στην Αθηνα...) και ειχε κοψει τα κλαδια στο δεντρο, οπως γινεται σε ολες τις χωρες της Ευρωπης που εχουν και πιο πολλα δεντρα μεσα στις πολεις,,η ειχε βαλει το σημα ψηλα,σε τετοιο σημειο που να φαινετα... αληθεια γιατι οι τροχονομοι δεν γραφουν οποιον κυκλοφοραει χωρις κρανος(και ειναι δεκαδες...) δεν θα ειναι καλο και για την οικονομια αλλα και για την ασφαλεια των οδηγων, επισης θα ηταν πολυ καλο τα προστιμα να πληρωνονται επι τοπου, οπως γινεται στην Ιταλια και αν δεν εχεις λεφτα , να σου παιρνει ο ιδιωτικος γερανος την μηχανη και για την παρεις να πληρωνεις , προστιμο παραβασης, γερανο, εργατικα, αποθηκευτικα... να δουμε , θα κυκλοφορουσε κανεις χωρις κρανος... τι καθομαι και ονειρευομαι εγω τωρα? εδω ο αλλος χτυπησε ποδηλατη, μανα και δυο παιδια και παρα λιγο να του δωσουν και το κλειδι της πολης... |
|
|
|||
|
|||
|
Πωπω ρε παιδιά... τι κρίμα είναι αυτό...
![]() Ούτε τα φορτηγά φταίνε, ούτε τα σήματα, ούτε τα ψυγεία, ούτε τα κλαδιά, ούτε οι δρόμοι. Είναι η Κρήτη. Πηγαίνετε πιο σιγά. Και αν πάλι κινδυνεύετε, πηγαίνετε ακόμη πιο σιγά. Εγώ όταν τον βλέπω τον άλλον στην διασταύρωση να θέλει να με κροσσάρει από απέναντι και να κάνει αριστερά, κόβω, κόβω και κόβω μέχρι να βεβαιωθώ ότι δεν θα την κάνει τη βλακεία. Τι να το κάνω το δίκιο μετά αν με έχει κάνει ένα τσουβάλι κόκκαλα. Ξεκίνησα πριν 30 χρόνια να οδηγώ μηχανή στην Κρήτη. Την πρώτη μέρα κιόλας μου κοπήκαν τα πόδια. Από την επόμενη, κάθε μέρα έκοβα 10χλμ από την ταχύτητά μου γιατί αλλιώς δεν έβγαινε. Καλή και χρυσή η Κρήτη. Αλλά έχει την χειρότερη και την πιο εγκληματική νοοτροπία στον δρόμο. Κάποιοι "λεβέντες" δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους εκεί. Κρίμα. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Οσες φορές έχω οδηγήσει στην Κρήτη, και κατεβαίνω πάντα με μηχανή, νιώθω τον κίνδυνο, αν και τελευταία φαίνεται λίγο καλύτερη η κατάσταση.
Αλλά για να μην αδικούμε τους κρητικούς, τα περισσότερα εικονοστάσια τα έχω δει στη Χαλκιδική, δεν υπήρχε στροφή στο πρώτο πόδι που να μην είχε κι από ένα. |
|
|
|||
|
|||
|
Αν η αστυνομία έκανε σωστά την δουλεία της και κυνηγούσε τους πραγματικά παρανόμους κι όχι μόνο αυτούς πού δεν φοράνε κράνος ίσως το παιδί να ζούσε,δυστυχώς όμως τίποτα από αυτά δεν ισχύει και ο άτυχος οδηγός είναι πλέον στον ουρανό.
Καλό του ταξίδι. send from my Samsung GS-III white beast |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() κρίμα το παλικάρι...πραγματικά κρίμα......έκανα την δουλειά αυτή για 14 χρόνια,ως δεύτερη, στην Αθήνα, στους ΑΓ. Αναργύρους και Μαρούσι (οι Αθηναίοι καταλαβαίνουν για τους δρόμους και την σήμανση)...... και αρκετές φορές κινδύνευσα από την πίεση που νοιώθεις για να παραδώσεις γρήγορα και να φορτώσεις την επόμενη.....και όλα αυτά για μερικα € μπουρμποάρ.............. ας είναι ελαφρή το χώμα........... και προσοχή σε όλους μας και πάντα κράνος |
|
|
|||
|
|||
|
Κρίμα το παιδί,
![]() ![]() ![]() Και με 200 να πήγαινε το παιδί, ο παππούς έπρεπε να ελέγξει τον δρόμο. Στο παρκαρισμένο που ήταν μπροστά στο στοπ κάνανε τίποτα, δεν πιστεύω να μην υπάρχει νόμος για τέτοια παράβαση αλλά είμαι σίγουρος ότι ο έξυπνος που το έβαλε εκεί επειδή εκεί τον βόλεψε θα την βγάλει λάδι. |
|
|
|||
|
|||
|
Ο κώδικας λέει ότι σε κάθε διασταύρωση απαγορεύεται το παρκάρισμα τα πρώτα 5 μέτρα από τη γωνία του πεζοδρομίου. Αυτό σημαίνει μείον 8 θέσεις παρκαρίσματος. Και γι'αυτό μάλλον κανείς δε δίνει σημασία, κάποτε όμως τα αποτελέσματα είναι τραγικά....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μη λες πολλά αδερφέ. Θα φτάσεις και εσύ σε αυτή την ηλικία................... |
|
|
|||
|
|||
Κρίμα να χάνονται άνθρωποι τόσο άδικα.............
|
![]() |
|
|