![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Είναι ο κρυφός μου πόθος ![]() Αλλά και το budged δε φτάνει (γι αυτά που κάνω πολύ κέφι , D-Max, Hillux) αλλά και η Μαίρη δε θέλει ![]() Πάντως ιάπωνα θα πάρω και πάλι ![]() Το GS είναι άλλη περίπτωση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
....πολύ σωστά κάνεις που αποφεύγεις το Cherokee 3,7....κινητήρας και σαζμάν αρχαιολογία και ασάφεια στην οδήγηση στη άσφαλτο....
το γιαπωνέζικο κάνει θαύματα εκτός δρόμου και η κύλιση στην άσφαλτο προσομοιάζει σε SUV πόλης...... καλή και τυχερή επιλογή να κάνεις |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για ξανασκέψου το. Το έχω στον Βύρωνα πετάξου να το κάμεις μια βόλτα................. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
D-Max? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Κορέα τα ΚΙΑ, αλλά έχουν ένα μειονέκτημα: GM κινητήρες
![]() Τα άλλα όλα καλά ![]() Γι αυτό με βλέπω για Japan once more ![]() ![]() Καλά τα πετρέλαια, αλλά θέλω μεγάλο και σχετικά παλιό για φτάνουν τα λ7. Οπότε πάμε σε καταναλώσεις 9+ ανά 100 χλμ, βάλε και τα κυβικά που είναι απαγορευτικά πλέον ![]() Άρα πάμε σε λύση 2λιτρο βενζίνης και LPG για οικονομία. Δια της απαγωγής εις άτοπον, το Forester είναι μονόδρομος ![]() ![]() Με τι να το συγκρίνω; Maverick, Xtrail, Tuscon??? με τίποτα!!! Μόνο το Rav4 συγκρίνεται (εποχής μέχρι 2004 γιατί μετά φλώρεψε τελείως ![]() Αν ήμουν επαρχία, θα έπερνα αγρότη με 1000. Αλλά είμαστε Αθήνα και τα κεφάλια μέσα |
|
|||
|
|||
![]()
Αν τελικά το επιλέξεις για αγορά, κάνε μου ένα τηλ. - είναι στο προφίλ μου. Κάποιος γνωστός το πουλάει...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
OK, ευχαριστώ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα ο Νάπο έχει δίκιο! Έστω και 1€ αγροτικό εισόδημα να δηλώνεις, δικαιούσαι ό,τι ακριβώς λέει. Το έχω ψάξει και έχω 2 γνωστούς με την ίδια ακριβώς κατάσταση. Ο ένας μάλιστα έχει Vito 4X4 πετρέλαιο! Ο άλλος αγρότη.
Το θέμα είναι ότι πρέπει να σκάσεις 15000€ ++ για καλό μεταχειρισμένο και από 25000 μέχρι όσο πάει ο νους, για καινούριο. Ενώ βρίσκω Forester 2004-2005 με 70-100000χλμ στα 5-6000€. Σ' αυτά τα αυτοκίνητα, εν τω μεταξύ, έχω βαθιά γνώση και πεπειραμένους μηχανικούς για σωστή επιλογή, οπότε δεν τα φοβάμαι. Αν ήμουνα στην επαρχία με 30% μειωμένο κόστος ζωής, θα τα έβλεπα αλλιώς. άσε που θα έβγαζε τα λεφτά του με πολλούς τρόπους ο αγρότης ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχετε δίκιο. Και τα μεταχειρισμένα σε αυτά τσιμπάνε σε τιμή. Προσωπικά πρίν 4 χρόνια στις καλές εποχές με σκεπαστή καρότσα και φιμέ τζάμια ξεπέρασε τα 32000€.......... |
![]() |
|
|