![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η δεν εχεις υπομονή..... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πως με κοβεις ....να χω υπομονη ? Ποιος την.εχασε να την βρω εγω
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα μαζι μου θα σαι σιγουρα οταν τα βαζουμε ωστε αν δεν
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα!
Παιδιά για original κατάσταση που να βρώ τις βάσεις και τα προβολάκια πλήν αντιπροσωπείας? Έχω κοιτάξει αγγελίες αλλά τίποτα. Τιμές γνωρίζετε στο περίπου? Επίσης το χειριστήριο (original) κουμπώνει στην δεξιά μανέτα? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Πάρε και μια της κούκλας με τα δερμάτινά της !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλησπερα Κωσταντινε......... Αν θα πας στα original ασε που δεν υπάρχουν μεταχειρισμένα αλλα και καινούργια να θες εχουν μια 500 απο οτι θυμάμαι..... αναμένεις μήπως και ανεβάσει κανεις κανενα ζευγάρι προς πώληση η κανεις αυτο που θελει να κανει ο μειτζορ γκους με μονη διαφορα αυτος εχει τις βάσεις οποτε δεν θα χρειαστεί και πολλα φραγκα για να πραγματοποιήσει την Κ@ΥΛΑ ΤΟΥ....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ναι αυτα ειναι .........ωραια να δουμε τωρα τι θα μας πει ο Νικος αν τα δίνει......και το λεω αυτο γιατι αυτος τετοια φοράει και μην τα εχει για σπεαρ..... αλλα κατσε να δουμε πρώτα.... ![]() εχεις πολυ δουλεια ακομα με το τερατακι που πηρες....... Αντε καλοριζικο να ειναι και καλες τσαρκες....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εξατμιση,αναρτηση,top case,touratech....διαφορα..μην αρχισω...
![]() ...και δυστηχως αμα αρχισεις... ![]() μην παιρνεις ιδεες απο commander.. ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗ.. |
![]() |
|
|