![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό ισχύει σχεδόν πάντα ! εκτός αν έχει τόσο άριστη συντήρηση και είναι σε τόσο καλή και απροβληματιστη κατάσταση που θα τό παιρνες και με τα κανονικά χιλιόμετρα οπότε δεν θα χε λόγο και να τα πειράξει ο ιδιοκτήτης . Πάντως είχα και γω φίλο που χε adve 1200 και σε 6 χρονια του χε κάνει 3400 χιλ. λόγω φόρτου εργασίας κλπ το βγαζε ενα σαββατο στα πέντε
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλά αν έχει και σωστό σέρβις, ας έχει και 100,000κλμ. Κρύψε το κοντέρ, μην το κοιτάς και κοίταξε την υπόλοιπη μοτοσικλέτα. Ας έχει και κατεβασμένα κλμ, αγορασέ την σε μια λογική τιμή. |
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα ενα πραγμα με απασχολει,το οτι ειναι το παλιο μοντελο,γι΄αυτο ρωταω οποιος γνωριζει να μου πει αν αξιζει να το παρω η να ψαξω για το 1150.Σε μερικα μοντελα οι διαφορες ειναι μικρες σε αλλα ομως ειναι τεραστιες,στο RT δεν ξερω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αξιζει να το παρεις ναι! Απλο λιτο και απεριτο μηχανακι!
Ειναι οσο πιο παλιο τοσο πιο καλο! Αν ειναι σωστα συντηρημενο δεν εχεις παρα να πας με τον αριθμο πλαισιου σε ενα σερβις και να το διαπιστωσεις! Κατα τα αλλα δεν εχεις να φοβασαι τπτ, ειναι μηχανες που αντεχουν για 300.000 χλμ χωρις πολλα πολλα! |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε,προσφατα καβαλησα ενα ιδιο....το συγκεξριμενο βεβαι εχει χλμ αλλα αντρικα.......αν μπορουσα-μπορεσω καποτε θα το παρω,
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι μοντέλο είναι?
Πριν το 97? Η διαφορά που έχουν, είναι ...ότι θέλουν και τα δύο, χρόνο και χρήμα να τα ταξιδεύεις.. Γιατί αυτό θα σου λείψει (εύχομαι βέβαια να μην ισχύει) και όχι η διαφορά του 1100 με το 1150. Last edited by kostas_366; 19-07-2012 at 06:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Ήμουν κάτοχος του 1100 για 7 χρόνια και είχα κάνει 55000 χλμ περίπου .
το είχα πάρει μεταχειρισμένο με 65000 χλμ και το έδωσα στα 120000χλμ. Αν συντηρείται φυσιολογικά δεν σου βγάζει προβλήματα και είναι για μένα μια από τις πιο βολικές και όμορφες μοτοσυκλέτες. Αν έχεις σκοπό να κάνεις και τα ταξιδάκια σου μικρά ή μεγάλα προχώρα άφοβα. Από ότι μου έλεγαν τα μαστόρια τα 1150 ήταν πιο ζημιάρικα σε σχέση με το 1100 . Ο άνθρωπος που το πήρε από μένα το χρησιμοποιεί καθημερινά και κάνει για τη δουλειά του 100χλμ περίπου καθημερινά και άνετα!! Επίσης στο συγκεκριμένο αν σου βγάζει προβλήματα μάλλον φταίει ο μάστορας και όχι η μοτό!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για την απαντηση,εφοσον ειχες το 1100 και ησουν ικανοποιημενος,εμενα αυτο μου φτανει.
|
![]() |
|
|