![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οπως και να εχει ας ειναι καλα το κοριτσακι! Send from me vre! Last edited by mario; 18-07-2012 at 14:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Αναφέρθηκα στην πλειοψηφία .......
Έδωσα εξετάσεις για ταχύπλοο, το 1992.....ήταν η πρώτη χρόνια που ζήτησαν δίπλωμα ταχυπλοου, για χειρισμό jet-ski Δεν μπορείς να φανταστείς τι είδαν τα ματακια μου εκείνο το πρωι.....θα σου τα πω απο κοντα.... Εσένα σε ενδιέφερε να μάθεις και έκανες το σωστό..........το σωστο πρέπει να κάνουν και οι εξεταστες, γιατι με την θαλασσα ΔΕΝ παιζουμε ![]() περαστικά στο μωρακι..... |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν μιλάτε για "λαδάκι",
αναφέρεστε στις Ε.Δ ; Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικά στην μικρή, η προπέλα κάνει πολύ σοβαρά τραύματα, μακάρι να πάνε όλα καλά...
![]() Κάποτε συζητούσαν για τρόπους να καλυφτεί η προπέλα ώστε να μην τραυματίζει, δεν υπάρχει καμμία εξέλιξη; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και Κώστα μου, μη ξεχνάς ότι εξετάζουν 5 βασικά πραγματάκια και τέλος. Τα φώτα του προσαραγμένου φορτηγού δεν είναι το παν... Βγάλτον ρε και λίγο έξω, αν είναι δυνατόν και με λίγο περίεργο καιρό, να δεις πως πάει... Είναι οκ, ξερνάει σαν το γατί, έχει σωστή πορεία στον καιρό... Γιατί μετά ποιος θα τρέχει να τον μαζεύει? Άσε που μπορεί να πάρει και αθώο κόσμο στον λαιμό του... Αλλά τα είδες και μόνος σου πως γίνονται αυτά... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μα τα ίδια δεν γίνονται και στις εξετάσεις για αυτοκίνητα - μηχανάκια - φορτηγά κλπ.? Λέει πουθενά ότι ζούμε στην Ελβετία? Δυστυχώς δεν με εκπλήσει τίποτα πλέον. Και έχω αναλάβει αποκλειστικά την ασφάλειά μου και των ανθρὠπων μου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Send from me vre! |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλτατοι,
Πολλες φορες τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως μοιαζουν..... εμενα με ετυχε μια φορα παραλιγο να θρυματισω ψαροντουφεκα... αν και εγω ο ιδιος μεγας ψαροντουφεκας... Δεν τον βλεπεις τον αλλον στη θαλασσα, ειδικα αν εχι κυματακι... γιαυτο χρειαζονται οι σημαδουρες, αλλα απο οτι παρατηρω πολλοι δεν τις εχουν καν ακουσει... απο την αλλη πολλες φορες με ετυχε μαμακες να ερχονται στην ακρη με τα jet ski αλλα και με μεγαλυτερα ταχυπλοα, τη ζημια δεν την κανει η προπελα αλλα γενικα το χτυπημα, ακομη και με σταματημενη την προπελα το χτυπημα ειναι μεγαλο.... Λογο του οτι ο λιμεναρχης ειναι θειος, παντα των λεω οτι οποιος ερχαιτε στην ακρη για μαγκες μηπως και εχει κανα θυληκο το βραδυ.. θα πρεπει να συλλαμβανετε στο αυτοφορο, το ιδιο και αυτος που εινια 500 μετρα απο την ακτη και δεν εχει σημαδουρα.... παρεπιπτωντος, εγω οταν παραλίγο να χτυπησω τον ψαροντουφεκα, πηγα να περασω 300 μετρα απο ενα ιστιοφορο, δεν ειχε καμια σημαδουρα μεσα στη θαλασσα, αλλα ο μακακας επεσε απο το ιστιοφορο, ετσι που να σκεφτω ργω οτι ο μακακας του ιστιοφορου ειναι στη θαλασσα χωρις σημαδουρα.... 2 μιλια απο την ακτη |
|
|||
|
|||
![]()
Φαύλος κύκλος.....
Είναι να μην σου τύχει!!! |
![]() |
|
|