![]()  | 

| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

τα παντα ειναι οφθαλμοφανη στα ματια αυτου που ''βλεπει'' αυτο που ο ιδιος θελει να δει........Οι λογοι πολλοι, εμπαθεια, μισος κ.λ.π. Ετσι αν εγω π.χ. θελω να δω τον γειτονα μου ως κλεφτη της μοτοσυκλετας μου διοτι στο παρελθον μου πηδηξε την γκομενα ετσι θα τον βλεπεω ο κοσμος να γυρισει αναποδα! το θεμα φιλε Γιαννη ειναι τι αποδειξεις εχει κανεις.........χωρις αποδειξεις γινεται και γλαφυρος και καταληγει κατηγορουμενος. Θα σου δωσω ενα παραδειγμα, την περιπτωση του Χ.Α το 1999......... Εχασα τοτε πανω απο 30,000,000δρχ μεσα σε τρεις ημερες.......μαζι με εμενα χιλιαδες αλλοι........ολοι αυτοι πιστευαμε και πιστευουμε οτι μας εξαπατησαν, ποιοι? οι πολιτικοι και τα ΔΣ των εισηγμενων. Θα μας στοιχιζε, στον καθενα απο εμας τις χιλιαδες των χαμενων, 3000δρχ τοτε να κινηθουμε δικαστικα....δεν το καναμε, γιατι? διοτι δεν ειχαμε αποδειξεις! Και το συστημα του Χ.Α. ειναι τοσο καλα δομημενο που δεν υπηρχε περιπτωση να βρουμε καμια.......το ξεραμε αυτο και απο πριν, οταν τα περναμε στο τσαμπα αλλα δεν μιλουσαμε.....διοτι τα περναμε. σ.σ. μην αναλυσουμε εδω το θεμα Χ.Α. ενα παραδειγμα μονον σου εφερα.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

μπερδευεις την παραστατικοτητα με την ακριβολογια........... Σε ενα κειμενο η γλαφυροτητα (παραστατικοτητα) δεν μπορει να συνυπαρξει με την ακριβολογια. Η γλαφυροτητα ειναι αρετη της λογοτεχνιας και η ακριβολογια προτερημα του επιστημονικου κειμενου. Η γλαφυροτητα ενεχει ψεμα-ανακριβεια ενω η ακριβολογια οχι......... Το να ειναι καποιος παραστατικος σε αυτα που λεει ¨η γραφει δεν σημαινει οτι λεει την αληθεια ¨η οτι ακριβολογει. Ξερεις κανενα μυθιστορημα, που κατα κανονα ειναι παραστατικοτατα, να λενε αληθεια? Γλαφυρος σημαινει και πομπωδης, χρησιμοποιειται απο τον λεγοντα/γραφοντα οταν θελει να γινει πιστευτος ντε και καλα. σ.σ. το βικιλεξικο εχει μια το πολυ δυο ερμηνειες σε καθε λεξη......οι τομοι των λεξικων στην βιβλιοθηκη εχουν 16 και βαλε. Η Ελληνικη γλωσσα ειναι πλουσιοτατη και οι ελληνες δυστυχως χρησιμοποιουν το 1/10 αυτης.......το ιδιο και το βικιλεξικο. Last edited by GeorgeP; 25-07-2012 at 13:14.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

Άσε μας ρε Γιώργο πρωί, πρωί, οι δικοί μας πολιτικοί δεν συνομωτούσαν για να κρύψουν τα ελλείματα μαζί με τους τραπεζίτες...;  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

Ειναι το ιδιο να: 
 Τωρα να καθομαι να εξηγω την διαφορα μιας κεντρικης τραπεζας (π.χ.ΤτΕ) με μια ιδιωτικη (π.χ Αλφα Τραπεζα) ειναι νομιζω περιττο..........για σενα ολες τραπεζες ειναι....... ο Ιρλανδος κατηγορουμενος ηταν ιδιοκτητης ιδιωτικης τραπεζας........ σ.σ. με αγαπη τα παραπανω μην παρεξηγηθεις παρακαλω.....  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

Επίσης θα είχε ενδιαφέρον π.χ να μας πει η τράπεζα Πειραιώς και όχι μόνο πως έδινε τα δάνεια στον Τζοχατζόπουλο και όχι μόνο.. Εσύ πιστεύεις ότι για όλα τα δεινά του τόπου φταίει μόνο ο Τζοχατζόπουλος ; Δεν μπορώ δυστυχώς να βρω νήμα που αφορούσε τιμωρία Ελβετικής τράπεζας επειδή έδωσε δάνειο σε ιδιώτη που δε τηρούσε τις προϋποθέσεις.. Last edited by frits; 25-07-2012 at 14:05.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Απόσπασμα: 

Απόσπασμα: 

Απόσπασμα: 

Απόσπασμα: 

Ομως οταν περναμε τα δανεια γιατι δεν ρωτουσαμε? και οταν ρωτουσαμε και μας ελεγαν ''μονον τοσα λιγα θα πληρωνεις'' γιατι δεν μπαιναμε στην πριζα να το ψαξουμε? Αστα Σταυρο, τα βλεπουμε αλλιως τα πραγματα, εγω δεν εξαιρω τον εαυτον μου απο την σημερινη κατασταση διοτι ημουν μερος της και επωφεληθηκα απο αυτην. Σημερα το πληρωνω.....  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

ενα μεγαλο μπραβο στους ιρλανδους!!     

| 
| 

| 
|||

|