![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα μου έχουν παει σχετικα φθηνά.
Για παράδειγμα το RB3 απο γερμανια μου κόστισε 140 Ευρω όταν το πιο φθηνό μεταχειρισμένο παίζει στα 200-250 Ευρω ενω καινούργιο στο 500αρικο. Τα Ο2 eliminators τα πλήρωσα 90 Ευρω κατ´οπιν παραγγελίας κ μετα απο 10αδες τηλεφωνήματα. Το καλώδιο σύνδεσης FTDI με την light έκδοση του software 70 Ευρω κ ήταν κ απρογραμματιστο κ έκανα αμάν για να το σεταρω. Η έκδοση PRO του software απο μονη της κοστίζει αλλα 400 (αλλα τα αξίζει). Ευτυχώς που το είχε κάποιος γνωστός κ μου το δάνεισε. Αν πας δυναμομετρο για ρύθμισμα θές 250 Ευρω αλλα ουσιαστικά δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα άλλο εκτός απο τη μονάδα RB3 κ προαιρετικά τα O2 eliminators. Μονάχα με προγραμμα, εξατμιση (τελικο) κ ελεύθερο φιλτρο μπορείς να δεις 105 άλογα αξιόπιστα στον τροχο χωρίς καμία μηχανική επέμβαση. Απο εκει κ πέρα, θέλω οπωσδήποτε ελαφρωμενα buckets βαλβιδων κ, εάν βρω, βιδες κ παξιμαδακια τιτανιου για μείωση της αδράνειας του valvetrain ώστε να στροφαρω λίγο πιο ψηλά. Last edited by Alkinoos; 04-08-2012 at 14:15. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΚΕΤΟΣ ΚΥΡΟΣ ΓΡΑΝΑΖΗΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ.....ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΠΙΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΛΥΓΩΝΗ ΒΙΔΑ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΣΕ ΕΧΑΣΑ
|
|
|||
|
|||
![]()
Ασε, τη κλίση την πλήρωσα κ δεν προλαβαίνω να πάω να πάρω την άδεια κ το δίπλωμα μου απο την τροχαία εδω κ 2 εβδομάδες!
κυκλοφορω με εργοστασιακη Εξατμιση κ καταλύτη!!! Χαχαχαχαχα!!! |
![]() |
|
|