![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι βρε boxer εν βρασμω ψυχης δεν ειναι να σαχολεισαι.....και αυριο μερα ειναι....εδω θεσσαλονικη ειμαστε λιγο χαλλλαρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και έτσι να παραμεινετε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα μου το έκανε το χειμώνα με τις υγρασίες και ήταν το φισάκι στην μανέτα του εμπρός φρένου!
Το βγάζεις ρίχνεις λίγο σπρέι επαφών το κουμπώνεις και έφυγες! ![]() Θεωρώ πως είναι το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις! |
|
|||
|
|||
![]()
.....το πρωι στη πρωτη βολτα οκ ηταν,στη δευτεη μου ξαναναψε παιδια, πειραξα λιγο το διακοπτη στη μανετα του μπροστινου φρενου(ενας στρογγυλος),μιση στροφη τον γυρισα,δεν θυμαμαι ,δεξια-αριστερα και απο τοτε οκ ειναι....θα το παρακολουθησω και επανερχομαι.προς το παρον καλα ειναι,ουφ.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το διακοπτακι που σου είπαν τα παιδιά είναι μπροστά και "κάτω" απο το βιδακι που γυρισες ![]() Σκυψε το κεφάλι σου κάτω απο την χούφτα και ακολούθησε με το μάτι σου ένα ψιλό καλωδιακι. Εκει που καταλήγει, είναι και το διακοπτακι που αναφέρθηκε! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.....δικαιο εχετε,γι αυτο δεν εγινε τιποτε παλι τα ιδια....αυριο θα σκυψω το κεφαλι θα το βρω και θα το ψεκασω...να γιατι gsforum και γι αυτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mou to ekane k emena Elisa to diakopti tou evala wd-40 k apo
Tote ola kala |
|
|||
|
|||
![]()
....να μαι παλι παιδια.....μολις ψεκασα το φισακι - διακοπτη στο μπροστινο φρενο,καθαρισα και το αισθητηρα στο μπροστινο τροχο (το πισω δε μπορεσα),αλλα τιποτα
![]() |
![]() |
|
|