![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ναι ενώ έτσι σε χαλάει δεν σε φτιάχνει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παιδια ασχετο ειναι το παλικαρι ουτε μια μπιλια ισια δεν μπορουσε να στειλει απο τυχη τις εβαζε....
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω την κοπέλα θελω απο το 1.30 μέχρι 1.35!!!!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|
|||
|
|||
|
Mπραβο στο σκηνοθετη για το 1.36
|
|
|
|||
|
|||
|
εγώ πάλι πέρα από εκείνο το δευτερόλεπτο μου αρέσει και το υπονοούμενο του 0:22
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχω λογους να πιστευω οτι η κοπελα του βιντεο σε καποια κολπα εχει μπει μετα....
Οσοι παρακολουθουν Πρωταθλημα Trick shots, ξερουν οτι ολα αυτα δεν βγαινουν παντα ακομη και οταν τα εκτελουν οι κορυφαιοι στο χωρο. Σε καποιες απο αυτες τις τελεια εκτελεσμενες στεκές η μπαλα περνα ξυστα απο το κεφαλι της κοπελας και αυτη ουτε που ανοιγοκλεινει τα ματια της... |
|
|
|||
|
|||
|
Δηλαδή με τέτοια θέα και μπορεί και συγκεντρώνεται και παίζει έτσι??? Ή λούγκρα είναι ο τύπος, ή fake το βίντεο...
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό διάβαζα και στα σχόλια του video.
Αλλά εκεί είναι περισσότερο 15χρονα κλπ. που και τα περισσότερα βίντεο τα βλέπουνε με hard-on, ακόμα και αν δείχνει διαφημιστικό κατσαρόλες και τυχαίνει η κοπέλα που τις πουλάει να είναι γλυκούλα. Και απαντάω εγώ... Γιατί να είναι λούγκρα ο τύπος; Το πιθανότερο είναι ότι λόγω ταλέντου (μετά από performances κλπ.) έχει καλό αρχείο από one night stands. Α και μάλλον έχει και πορτοφολάκι καλό. Δεν καταλαβαίνω, ΤΟΣΟ πολύ κυβερνάει το κάτω κεφάλι που κανονικά (στην φαντασία κάποιων) δεν θα έπρεπε ούτε να βγάλει ένα γύρισμα ο τύπος χωρίς να την βάλει κάτω να την απαυτώσει; (μπροστά σε crew κλπ.) Πολλές τσόντες; Άντε να σας καλύψω. Μάλλον μεταξύ των προσπαθειών, της έριχνε και από ένα, αλλά στο διπλανό δωμάτιο. Είναι οκ τώρα ο τύπος αποκαταστήσαμε την τιμή του; Χωρίς παρεξήγηση αλλά μου κάνει εντύπωση. Και εγώ συχνά το σκέφτομαι το... (όχι κάθε 6 δεύτερα που λένε πάντως), αλλά οκ δεν κυβερνάει και τη ζωή μου. (...ερμ... νομίζω) |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά, οκ. Λίγη πλάκα κάναμε...
|
![]() |
|
|