![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||||
|
|||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
--------------------------------------------------------------------- Απόσπασμα:
Φυσικα και λυπασαι για τους ανεργους, ολοι λυπουμαστε κι εγω πρωτος και καλλυτερος μιας και ανηκω κι εγω σε αυτους. Οχι δεν χαιρομαι γιαυτους και για κανεναν ανεργο οπως εγραψες παρεσυρμενος απο τον ckk.... Θα μου πεις οτι εγω αποζημιωθηκα, ναι, αλλα δεν λεει και πολλα αυτο αφου τα ετοιμα καποτε τελιεωνουν. Επισης εγω δεν επαναπαυομαι στην μοιρολατρια αλλα ψαχνω να δω τι θα κανω....και βρηκα. Αλλοι ομως ανεργοι ψαχνουν τι παραθυρακι θα βρουν στην νομοθεσια για να βγουν στην συνταξη νωριτερα κι ανεξαρτητα αν υπαρχει δουλεια γιαυτους ¨η οχι..π.χ χηροι με ανηλικα παιδια, μαναδες στα 51 με ανηλικο τεκνο, στρατιωτικοι που προσπαθουν να τρεξουν την 25ετια για να γινουν συνταξιουχοι 43 ετων κ.λ.π. Εγω οχι αγαπητε Κωστα, καλλιστα θα μπορουσα να να περιμενω τα 58 χρονια μου και να βγω σε πληρη συνταξη -εχω 9000 ενσημα ητοι 30 χρονια και με αναγνωριση χρονου σπουδων, ανεργιας και στρατου ξεπερναω τα 11,000 ητοι 37+ χρονια -...βλεπεις ποιες ειναι οι τεραστιες διαφορες μας στην σκεψη? Last edited by GeorgeP; 12-09-2012 at 13:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Μετα απο τόσες κουβέντες και στο φόρουμ, θα έπρεπε να είχες καταλάβει, τι εννοω.......
![]() Πάντως δεν εννοω......αυτα που έχεις καταλαβει ![]() Πάμε παρακάτω...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Υπεκφυγη ¨η δεν διαβασες ολο το ποστ μου...... Αν θες μας λες τι εννοεις με οσα γραφεις αν ειναι διαφορετικα απο αυτα που φαινονται, εγω ειμαι καθαρος στις πολιτικες μου αποψεις, εσου κι εσυ. Η αποψη μου ειανι οτι αυτος ο οποιος στυλιτευει τους μεν χωρις να λεει κουβεντα για τους δε κλινει προς τους δευτερους. Ειδικα οταν δηλωσεις τυπου ''καλυτερα στην δραχμη'' συμπλεουν με τις εξαγγελιες των δε. Φυσικα και δεν ειναι προθεση μου να σου αλαλξω τις πολιτικες σου πεποιθησεις. Last edited by GeorgeP; 12-09-2012 at 13:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Θα προτιμήσω την υπεκφυγή.........
![]() Διαφορετικα θα γράφουμε συνεχώς τα ίδια....... ![]() δικαίωμα σου, να σου αρεσει το πήδημα, απο τους ίδιους και τους ίδιους.......βίτσια είναι αυτα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τουλάχιστον γνωρίζει... τα χούγια του, τί τον φτιάχνει, μέχρι πόσο πόνο αντέχει κτλ κτλ... δεν είναι εποχή για πειράματα....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και οπως λεει και ο Βασιλης, με αλλα λογια βεβαια, ''καλιο το διαολο που ξερεις παρα τον διαολο που δεν ξερεις''........εναν γνωστο/αγνωστο διαολο ψηφισαμε το 1981 και δες που καταληξαμε.....να μην επαναλαμβανομαστε! Last edited by GeorgeP; 12-09-2012 at 15:07. |
![]() |
|
|