![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παιδια μην τρελαθουμε κιολας, απο ενα στιγμιοτυπο καταλαβαινετε ποιος εμπαινε καλυτερα??
Καταρχην στα πρωτα δευτερολεπτα ο gsxr λιγο ελειψε να ξυσει και αγκωνα!! Οταν τον εδειξε παρεα με το 1150 τοτε ουτε το γονατο δεν βρηκε οποτε σαν να τον καθυστερουσε φαινοταν...ειπαμε ειμαστε φανατικοι Gsακιδες αλλα οχι κι ετσι
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Για μένα δεν είναι.
Εγω βλέπω ένα GS που στρίβει όπως πρέπει να στρίβει κ ένα SS που στρίβει με σκοπο να ακουμπισει κάτω κ όχι να στριψει φυσιολογικά. Αυτο αυτόματα δεν το κάνει να πηγαίνει πιο γρήγορα. Δεν αμφιβάλλω ότι τα GS στρίβουν αλλα μη συγκρίνουμε τα ασύγκριτα. Άλλο το GS κ άλλο το GSXR. Είναι σα να κοιτάμε ένα GSXR στις ρωσικές στεπες να πηγαίνει δίχως αύριο στις ατέλειωτες χωματερές ευθείες, να ριχνει προσπερασει σε ταξιδιαρικο GS κ επειδη είμαστε φοβεροι φαν του GSXR να χαζευουμε κ να λέμε "πωωω!!! Ταπα παει το GSXR στο χώμα!!! Τι GS κ βλακείες! GSXR κ βρήκαμε την υγεία μας!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Last edited by commander; 15-09-2012 at 20:31. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
![]() τωρα δλδ τους καθυστερει.....??? |
|
|
|||
|
|||
|
Οχι γιατι οι αλλοι ειναι αχρηστοι και δεν νιωθουν λατρεια!! ![]() Δλδ το GS στριβει σαν SS?? Ας σοβαρευτουμε παρακαλω... ![]() Κι εγω αν εχω ενα SS ο Μπουστας θα με περασει απο πανω με το GS αυτο τι παει να πει οτι το GS στριβει καλυτερα απο SS??
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μην τσατίζεσαι και εισαι και σε κρίσιμη ηλικία ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
οχι αγορινα μου δεν το λεμε αλλα απλα ανεβαζω φωτο κανω κακό????
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν εχει αλλα ολα τα'βαλα...
|
|
|
|||
|
|||
|
σκεψου να σε πω και καμπουρι τι εχεις να μου σουρεις
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ανωμαλε........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|