![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Άλλοι πάλι δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την επισκευή...
|
|
|||
|
|||
![]()
Για τον τσολεριδη μιλάς;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο Χαρης μιλαει προφανως για Showa με ESA η χωρις
που ειναι αλλο καπελο. Και η οποια επισημως δεν ειναι ανοιγομενη συμφωνα με τη μαμα. Η επισκευη τετοιου τυπου αναρτησεων ειναι ελληνικη πατεντα... Αν εχετε παρατηρησει ΚΑΝΕΝΑΣ με 2004-06 με μαμα WP δεν εχει ποσταρει ποτε προβλημα αναρτησεων η αναγκη για επισκευη αλλαγη ελατηριου και τετοια. Εκτος βεβαια απο το παρων και τις δικες μου που πηγαν απλα για περιοδικη συντηρηση. Και πολλα απο αυτα εχουν κατοσταρησει τα κοντερ τους και συνεχιζουν ανεμελα την πορεια τους παρα την προβληματικη κατα αλλους κατασκευη τους ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στο GS του 05 με πολλά km φορτωμένο, ούτε τις ακούμπησα και στο επόμενο του 09 (χωρίς ESA) μπήκαν ράφι στα 10k. Last edited by IOTH1X; 22-09-2012 at 10:03. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πολυ παλια του στελαμε απο Κυπρο κε στο τελος μετα απο μια αψογη συνεργασια μας εκανε μαθημα κε μας προμηθευσε κε αναλοσημα κε της επησκευαζαμε στη Κυπρο |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι!
Με το που του πήγα την ανάρτηση (για την πίσω ανάρτηση wp μιλάμε τώρα), μου είπε ότι δεν επισκευαζεται και δεν την αναλαμβάνει ![]() Αμέσως μετα πήγα στο άλλο μαγαζι και την έφτιαξε (αντικατάσταση τσιμουχας και ελαιου). Το πως και το γιατί, δεν το έχω καταλάβει ακόμη!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ολα στον βωμό του κέρδους.... |
![]() |
|
|