![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μάθανε ότι μαμιόμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι. Κατάντια ...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το ειδα αργα το τηλεφωνο...Να με συγχωρεις!!! |
|
||||
|
||||
![]()
«Δίνω 100.000 δολάρια σε όποιον σκοτώσει τον βλάσφημο σκηνοθέτη»
Αμοιβή 100.000 δολάρια δίνει ο πακιστανός υπουργός Σιδηροδρόμων Ghulam Ahmed Bilour, σε όποιον σκοτώσει... τον δημιουργό του επίμαχου αντι-ισλαμικού φιλμ, λέγοντας μάλιστα ότι αυτή η πράξη αποτελεί ιερό καθήκον. Όπως είπε, αν του δινόταν η ευκαιρία θα τον σκότωνε με τα ίδια του τα χέρια. "Ανακοινώνω σήμερα ότι αν σκοτώσει κάποιος αυτόν τον βλάσφημο που κακοποίησε τον ιεαρό προφήτη, θα του δώσω 100.000 δολάρια" είπε και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν στον μελλοντικό δράστη με χρυσό και μετρητά. Σύμφωνα με το Skai.gr, σημείωσε ακόμη: "Καλώ τα αδέλφια μας από τους Ταλιμπάν και την αλ Κάιντα να συμμετάσχουν σε αυτό το ιερό καθήκον. Ανακοινώνω επίσης ότι αν η κυβέρνηση μου δώσει αυτόν τον άνθρωπο, η καρδιά μου λέει ότι θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια και ας με κρεμάσουν μετά".
|
|||
|
|||
![]()
Στην επέτειο (11/9) ο Υπουργός Άμυνας ρίχνει πάγο στα θερμοπολεμικά σχέδια χτυπήματος του Ιράν λέγοντας <<έχουμε έναν χρόνο περιθώριο …και βλέπουμε >>… δηλαδή φέξε μου και γλίστρησα!
Πανέτα: Οι ΗΠΑ έχουν ένα έτος για να σταματήσουν το Ιράν εάν επιδιώξει πυρηνικά — ΣΚΑΪ (www.skai.gr) Καπάκι γίνεται ζήτημα και προωθείται το <<έργο>>, που γυρίστηκε πέρυσι … προβλήθηκε φέτος το καλοκαίρι χωρίς κάνεις να πάρει μυρωδιά και <<ξαφνικά>> γίνεται της π@υτ... Μάθημα διπλωματίας με αλλά μέσα ή αλλιώς, πώς να εκβιάζεται την κυβέρνηση των ΗΠΑ κάθε φορά που δεν σας αρέσουν οι δηλώσεις τους !!! ![]() «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων»: Βλασφημία ως πολιτική τακτική - i athootita ton mousoulmanon vlasfimia os politiki taktiki Ολα για την «Αθωότητα των μουσουλμάνων» Η«Αθωότητα των Μουσουλμάνων» (δείτε 3 trailers), η δολοφονία του Αμερικανού Πρέσβη και το Μπλόκο (προσωρινό) στο επίμαχο βίντεο από το YouTube στη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν αποκλείται να είναι "μάχη" δημοκρατικών-ρεπουμπλικάνων....όχι ότι οι πρώτοι είναι περιστέρια βέβαια...άλλοι θα την πληρώσουν πάλι!
|
![]() |
|
|