![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου! υπαρχει καποια λυση για το θεμα αυτο? Μου ειπε ο μηχανικος για εναν αυτοματο αποσυμπιεστη που εχουν αυτα τα μηχανακια, (καπου κοντα στον κυλινδρο? - αν θυμαμαι καλα) και θα πρεπει να ανοιξει την μηχανη για να το ελεγξει.
Η απλα το αγνοουμε και συνεχιζουμε με αυτο? Δεν προκαλει καποιο προβλημα, ουτως η αλλως με την δευτερη μιζια περνει κατευθειαν πλεον, απλα ειναι ενοχλητικο.. |
|
|
|||
|
|||
|
Επι μια βδομαδα τεσταρα αυτο που μου προτεινε ο φιλος jorhe, σε προηγουμενο ποστ του.
Ηθελα να εχω καποια ασφαλη αποτελεσματα και μετα να ποσταρω! Δεδομενου οτι εως τωρα, το προβλημα το εμφανιζε 1-2 φορες την μερα η μηχανη. Μετα απ την συμβουλη του, δεν το χει ξανακανει εως τωρα! Με πανω απο 10 δοκιμες ημερησιως.. Φιλε μου, μετα απο 3 χρονια που το ψαχναμε με οτι μαστορα μπορεις να φανταστεις, μεχρι και σε αντιπροσωπεια, και μετα -και γω δε ξερω- απο ποσα χρηματα, πρωτη φορα βλεπω καποια εξελιξη και καποιο θετικο αποτελεσμα! Ηθελα να σε ευχαριστησω για την πολυτιμη βοηθεια σου... |
|
|
|||
|
|||
|
Αλεξανδρε ειμαι χαρουμενος που σε βοηθησα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Αν ανεβω Θεσσαλονικη θα σου στειλω μηνημα αν μπορεις να πιουμε ενα κρασι η ενα καφε.
|
![]() |
|
|