![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν και πολλές φορές το βλέπουμε αυτό. Κάθομαι εγώ τώρα (είμαι κτηνοτρόφος) και λέω με μεγάλη ευκολία: *Αυτά τα γαιδούρια οι αγρότες μας χρέωσαν, δήλωναν παραπάνω λάδι και παίρνουν μεγαλύτερη επιδότηση Εγώ όμως όταν μετρούσαν τα πρόβατα, μετρήσαμε όλου του χωριού για δικά μου!!! αλλά δεν το βλέπω αυτό, είναι φυσιολογικό. Έπειτα έχω εγώ κατάστημα, τεβέρνα αν θες, είμαι δηλωμένος στον ΟΓΑ ή στο ΤΣΑ του πατέρα μου, και σχολιάζω τον κακό υπάλληλο που πίνει μπύρες όλη μέρα. Και του λέει τώρα ο κακός υπάλληλος: *Ρε συ φιλαρκι τι φωνάζεις, εγώ 150 φορές τον χρόνο που είμαι εδώ, ποτέ δεν έκοψες τπτ και μας κάνεις και μάθημα ![]() Και πάνω στον τσακωμό, λέει στην γυναίκα του: αυτή η παρέα είναι Ιταλοί, έχουν λεφτά αυτοί, σκίστους το πατί!!! Σταματάει κάποιος κάποιον άλλον για έλεγχο (θες αστυνομικός, θες γενικότερα καποιον έγεγχο π.χ. ΙΚΑ και λέει ο παράνομος: *Ο βολεμένος του συστήματος (δηλ είναι βολεμένος ο υπάλληλος που κάνει έλεγχο και ο παράνομος είναι αβόλευτος, δεν είναι βολεμένος), ήρθε να ελένξει εμένα.. Δηλ ποιον να ελένξει τον αβόλευτο νόμιμο?? Έχουμε πολλά χάλια, ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΛΙΑ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είναι καθαρά θέμα παιδείας, συμμετοχής στα κοινά, ασχολίας σε όλα τα επίπεδα (έτσι ώστε να υπάρχει γνώση του αντικειμένου και αν δεν υπάρχει να πεις με θάρος ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ) ατομικά οικογενειακά, κοινωνικά. Δεν είναι τα πάντα του παππού μας τα χωράφια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να ΄ξερες βρε Κώστα πόσα επιβαρύνονται οι ορθώς καταβάλλοντες φόρους κλπ,
από τους απατεώνες - παταξήδες που "δεν πληρώνουν" κατά σύστημα ... Αυτό δεν είναι ανθρωποφαγία ; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και οι παταξήδες έπειτα, κάνουν και τον ...καμπόσο στον σωστό. Και φυσικά έχουν και την αρώστια που λέγετε... ξερωλίαση |
|
|||
|
|||
![]()
@Arkas & Kostas 366:
1000 δίκια και βάλε! όλοι καλά τα λέμε, επί του πληκτρολογίου κυρίως ![]() Λύση; Πρόταση; Τι θα κάνουμε ρε αδέρφια;;;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Σωστός. Λύση. Εγώ είπα τι κάνω παραπάνω. Βλέπω πρώτα τα δικά μου... και προσπαθώ να μην είμαι ο......ξερόλας δηλ κάτι σαν τον Τσακ Νόρρις της παραπληροφόρησης; |
|
|||
|
|||
![]()
Αμα εγώ πω τώρα ότι ξεκ....ιάζουν τώρα τους ΕΕ, μετά τους μισθωτούς και συνταξιούχους, ώστε να μπορέσουν να τελειώσουν τους ΔΥ...τι θα λέγατε; Υπόθεση εργασίας κάνω....
Και ναι, ο κοινωνικός αυτοματισμός καλά κρατεί, διαίρει και βασίλευε.... Κι αν το καλοσκεφτούμε, συλλογικά δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα.....εκτός αν μιλάμε για επανάσταση, αλλά ποιός θα την κάνεις; Καθένας κοιτάζει πίσω του, βλέπει την οικογένειά του και προσπαθεί να τη γλυτώσει. Μη γελιόμαστε, τίποτε δε θα γίνει.... Σίγουρα όχι ειρηνικά ή με εκλογές.... Ολοι όταν πλησιάζουν την εξουσία γίνονται mainstream.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτή είναι μια παράμετρος όμως, και το χειρότερο είναι ότι για να δει κανείς αποτελέσματα με αυτό τον τρόπο , θα περάσουν 2 ή και 3 γενιές. Είναι όμως απαραίτητο..... Τα άλλα τα λέει ό Γιάννης (ortho)... Κάποια στιγμή θα ξεχειλήσει το ποτήρι Γιάννη ![]() |
![]() |
|
|