![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν υπαρχεις λεμε ρε πατριδα......σ'ευχαριστω που υπαρχεις σε αυτο το forum......
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
θεος ο Ναπο!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σιγά να έρθει πρώτα. Γουρούνι στα σακί λένε στο χωριό μου. Μου έβαλαν και το μέρισμα. Η υπομονή είναι πάντα γλυκιά………….. |
|
|
|||
|
|||
|
(ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ) ...........
....κανόνισε να σε δουμε με κατι άλλό εξόν από ΗοΝδα...... κοινός την πουτ.............σες.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Μα νομίζω πως το έχει δηλώσει . . . κάτι πάει ν' αλλάξει ο σύντροφος Νάπο.
. . .
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
(ειδες τι ωραία το ξεκινάω έεεεε... ......![]() ![]() Όλον αυτόν το καιρό ο Ναπος καλουπονι έδαφος για την αγορά τι;ς 10ετιας....... .γι αυτό εδώ και καιρό μας λέει διάφορα (μου έχει αφήσει οξαδερφος μου και εγώ επειδής είμαι καλός σαμαριτης την ξεμουδιάσω κακ κατι τέτοια κούλα).........όποτε να περιμένουμε το κάστρο να πέσει ......
|
|
|
|||
|
|||
|
Νάπο εδώ είσαι. Του κουτιού, εγγυημένη από χέρι. Με όλα τα PMS περασμένα, η magnetron με λίγες ώρες και το ημερολόγιο υπογεγραμμένο από το διευθυντή. Βγαίνεις από ΝΣ και χτυπάει τον ΝΚ.
Και θα με ρωτάς ότι θες. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Νόμιζα ότι την έχετε πωλήσει.Την τετάρτη θα πάτε στον καφέ........... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο οσονούπω "προσκυνημένος" είναι για πολλά γκάζια!![]() Ετσι δεν είναι κύριε Ναπολέοντα;! Τι να σας κάνουν 100 μουλάρια!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|