![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τέλος Ιουλίου και για 15 μέρες, φεύγουμε 3 φίλοι μετά των κυριών μας, σε μια παραθαλάσσια διαδρομή στο Ευρωπαϊκό κομμάτι της Μεσογείου.
Συγκεκριμένα θα πάμε Αθήνα-Πάτρα-Ανκόνα-Ρώμη- Civitavecchia-Βαρκελώνη (Με καράβι)- Provence- Βόρειος Ιταλία-Βενετία-Πάτρα-Αθήνα. Διαμονή σε Ρώμη, Βαρκελώνη, Provence και Βόρεια Ιταλία. Μιας και κατά τα 2/3 της παρέας θα είναι το πρώτο μας Ευρωπαϊκό ταξίδι, θέλω να ρωτήσω τα εξής ![]() Σε πιο παραθαλάσσιο σημείο της Βόρειας Ιταλίας αξίζει να μείνει κανείς? ![]() Πόσο χρήσιμο είναι το GPS? ![]() Tips, εμπειρίες και προτάσεις για οικονομικό εξοπλισμό και ξενοδοχεία, εναλλακτικές διαδρομές, σημεία διαμονής και αξιοθέατα είναι ευπρόσδεκτα μετά χαράς!! ![]() Εγώ θα είμαι με F650GS (twin) και οι κολλητοί με ST800 και Fazer 1000 Καλές διακοπές σε όλους!!! ![]() Thanos |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ταξίδι με μηχανή - Προετοιμασία | Kolokas | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 24 | 23-02-2010 23:52 |
Ταξίδι στ' όνειρο | teo40 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 18-01-2009 20:37 |