![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν κατάλαβα ενδιαφέρεσαι για σμαρτ.... γιά δες εδώ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
ΑΜΑ δεν σε ενδιαφερει κρατα τις αποψεις σου για την παρτυ σου......ΝΤΑΞΕΙ????? Ενα αυτοκινητο ειπε να πουλησει ο ανθρωπος ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειρήνη αδέρφια . . . αμέσως βγάλατε τα ζωνάρια.
Αν ήθελε να κρύψει κάτι ο πωλητής, θα έβαζε φωτογραφία το καντρανάκι; Και στη τελική, δεν γίνετε να σκέφτονται όλοι πονηρά και να έχουν σα μοναδικό σκοπό τους να κοροϊδέψουν υποψήφιους αγοραστές. Ο άνθρωπος είχε μία ατυχία με τον γιο του και τα πουλάει όλα για να φύγει άρον-άρον στηΓερμανία, ίσως δεν σκέφτηκε να γίνει πιο περιγραφικός. Έχει τηλέφωνα και για όποια απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε. Αν θέλετε να βάλετε κάποια στοιχεία που θα βοηθήσουν κάποιον υποψήφιο αγοραστή, σχετικά με το τι πρέπει να προσέξει στην αγορά μεταχειρισμένου, βάλτε τα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να έρχεστε σε αντιπαράθεση. Εάν παρ' όλα αυτά συνεχιστεί το "πανηγύρι". . . θα ζητήσω να από τους υπεύθυνους του forum, να κλειδώσουν την αγγελία, ή και να την εξαϋλώσουν για να μην "πλανέψουμε" κανέναν. Πάτερ Varsofrie, καλοπούλητο το εργαλείο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι εκρυψε ρε παιδια π πωλητης ?
στην τεταρτη γραμμη του πρωτου ποστ τι λεει ? .. . . . . . . ........ή ,ηπως το βλεπω μονο εγω στο δικο μου pc ![]() ![]() ωρε που παμε ρε....... ![]() Last edited by GAGARIN; 11-10-2012 at 22:41. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καιρό είχα να την ακούσω αυτή την λέξη ![]() Μην χαλιέσαι. Ελπίζω να κατάλαβε το λάθος του ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω είχα να την ακούσω χρόνια....
Είσαι φοβερός! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο έχω εγώ έναν φίλο που θέλει smart και ψάχνει για άμεση αγορά.
Αύριο το πρωί θα πάρουμε τον Σάκη τηλ... Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|