![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τραγικό...... Αυτά που λένε για αμυχές δεν είναι ακριβώς έτσι. Δύο από τα τραυματισμένα παιδιά είναι ασθενείς μου,δύο κορίτσια. Πράγματι δεν τραυματίστηκαν βαρειά, αλλά το ένα από αυτά χτύπησε στο χέρι και τα δύο έχουν χτυπήσει στο πρόσωπο. Η μητέρα τους που μου τηλεφώνησε για να ακυρώσει το ραντεβού μου είπε ότι οι τραυματισμοί έγιναν διότι "ξεκόλλησαν" τα καθίσματα του σχολικού.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα από ανθρώπους της πόλης να κάνουν τέτοιες παραλείψεις σαν αυτή τη μάνα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαι εμπειρογνώμονας βρε ?
![]() Ευγε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρήκες θέμα να κάνεις πλάκα … μπράβο σου…
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Πολύ δυσάρεστο γεγονός ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Μας κάνετε πλάκα μάλλον όλοι μαζί... Ασχολείστε με ότι σας λένε να ασχολείστε και παρακατω γίνετε ο χαμός.. Σε κάποια φάση σκεφτόμουν ότι είχα βρει έναν τόπο όπου το ποσοστό των ανθρώπων που επεξεργάζονται τις πληροφορίες πριν τις καταπιούν είναι θετικοτερο σε σχέση με τα ποτάμια που προσπαθούν να μας παρασύρουν εκεί που θέλουν να παρασυρθεί η μάζα... Αλλα φεύ! Παρεσυρθην και του λόγου μου το ξυπνοπουλι... Μήπως έχετε ιδέα ποσά ατυχήματα γίνονται διεθνώς και καθημερινά? σήμερα έγινε είδηση? γεμίζει χρόνο ειδήσεων επαρκώς και με αρκετό θόρυβο ίσως? εδω ρε 14 χρονια οδηγούν τρακτέρ με ζήλο και αποτελέσματα, το 10 χρόνο που σκότωσε εξ´αμελειας η μάνα σας πείραξε? μήπως δεν ακούσατε τι έπαιζε στο παρασκήνιο επι τούτου?
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου ειλικρινά δεν άκουσα τίποτα.Τι έγινε δηλαδή;;;;;
![]() |
|
|||
|
|||