![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Oι μηχανές από την μεριά του Μασούτη, παρκαρισμένες!
Και καφέ στο αίθριο.... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Από συμμετοχές έχουμε 1. Argi 2. Bily-bo 3. Sokis 4. Apapadopoulos (???) 5. Coyote 6. Φίλος Αργύρης (Δημήτρης) 7. J.T.R 8. DIMITRIS-ELENA 9.. 10... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαρακια καλα να περασετε και....
το κους κους σιγα σιγα γιατι......οδηγατε κιολας ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
... Τελικά, ο πρώτος εποχής καφές, στην Καρδίτσα είναι γεγονός! Ενα όμορφο δίωρο πέρασε χθες συζητώντας για εμπειρίες & ταξίδια και φυσικά για μελλοντικά σχέδια... Πιάσαμε από Άγραφα για τσίπουρο μέχρι και Δολομήτες !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και επειδή θα ρωτηθώ.... ΟΧΙ δεν πήγαμε after σε κοψιδάδικο, γιατί έπαιζε η Πανάθα...! ![]() ![]() Αντε και η επόμενη καφεδοσυνάντηση στα Τρίκαλα... Τρικαλινοί μας θέλετε...??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Ήπιατε καφέ στον οποίο εγώ δεν μπόρεσα να έρθω ![]() περάσατε όπως βλέπω σούπερ ![]() και έρχεσαι και ρωτάς αν σας θέλουμε στα Τρίκαλα? ![]() αν ξαναρωτησης τέτοια πράγματα θα σε υποβάλω στο μαρτύριο του κεμπάπ Αργύρη ![]() ![]() θα τρώνε όλοι κεμπάπ από τα χεράκια μου εκτός από εσένα ![]() αυτό είναι το μαρτύριο του κεμπάπ αν ξαναπαιξης με τον πόνο μου |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αρα όταν θα έρθουμε, Τρίκαλα θα φάμε κεμπάπ μετά τον καφέ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Θα σε πάω σε άλλο μαγαζί !
|
|
|
|||
|
|||
|
ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΕΑΚΙ!
![]() ![]() ![]() ![]() ΩΣΤΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ...Ο ΒΑΖΕΛΟΣ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|