GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 04-12-2012, 16:41
SenseiG Ο/Η SenseiG βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΘΗΝΑ
Μoto: HONDA VARADERO MK2 1000 ABS
Προεπιλογή Απάντηση: Προς ατομικές συμβάσεις με τους φαρμακοποιούς

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Κώστα εγώ έχω πληρώσει το ταμείο μου κι απαιτώ από το φαρμακοποιό να μου δίνει τα φάρμακα για τα οποία έχω ήδη πληρώσει, τόσο απλά!
Βρείτε μία λύση επιτέλους.
Για να μην παρεξηγηθώ, τα φαρμακεία έχουν καταντήσει μπουτίκ. Πόσο κεφάλαιο είναι "κλεισμένο" σε σαμπό, καλλυντικά κι ότι άλλο δεν έχει σχέση με φάρμακο; Θα μου πεις επιχείρησή σου είναι κι επενδύεις όπως θέλεις τα χρήματά σου! Καμία διαφωνία σε αυτό, αλλά τώρα σου λείπει το ρευστό, κι αυτό το αντιλαμβάνομαι, αλλά την κόντρα σου με το ######### να την πληρώσω εγώ;!

Θα ξεφύγουμε λίγο από το θέμα, αλλά υπάρχει πρόβλημα πολυφαρμακείας στη χώρα....οι φαρμακοποιοί φταίνε; όχι άμεσα, αλλά σαν μέρος του συστήματος ναι! θα έπρεπε η συνταγή ενός φαρμάκου να συνοδεύεται από τη διάγνωση κι ο φαρμακοποιός να έχει εικόνα του τι έχει χορηγηθεί στον εν λόγω ασθενή κι ονλάιν να διασταυρώνει....αλλά τι λέω τώρα.....

Στα του θέματος.

Η ατομική σύμβαση είναι επικίνδυνη για το φαρμακοποιό, μπορεί να μην πληρωθεί και δε θα έχει από πίσω του τη δύναμη ενός ολόκληρου κλάδου. Αλλά ρε φίλε φαρμακοποιέ, κανείς δεν είναι εξασφαλισμένος! Η επιχειρηση έχει ρίσκο. Φίλε Κώστα εσύ τα έγραψες σε άλλο νήμα. Δεν είναι δυνατόν να έχεις μόνο κέρδη, κάποια στιγμή έρχονται και ζημιές. Και θα μου πεις, εγώ έχω δώσει το φάρμακο και θέλω να πληρωθώ. Κι εγώ θα σου πω, κι εγώ έχω κάνει θεραπείες, που έχω πληρώσει για υλικά,τεχνίτη, εξοδα λειτουργίας και μένω φεσωμένος. Αδικο δεν είναι; Και πρόσεξε! Δεν χαίρομαι αν ψοφήσει η κατσίκα σου. Λέω όμως ότι προνόμια της εποχής των παχιών αγελάδων, τέρμα, φυσικά όχι για όλους, αλλά για τους περισσότερους.

Και κάτι τελευταίο. Να ανοίξουν όλα τα επαγγέλματα κι όποιος έχει κότσια κι άντερα και ποιότητα θα αντέξει σε βάθος χρόνους

Ο φαρμακοποιος δεν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει τιποτα .Το αν πληρωνεις το ταμειο σου καποια χρονια αυτο ειναι αλλο θεμα.Να ζυτησεις απο την πολιτεια τα φαρμακα σου που δεν πληρωνει τους φαρμακοποιους τοσο καιρο.Ο εοπυ οταν φτιαχτηκε ειχε τον σκοπο του που φενετε τωρα.
Οσο για τα λεφτα που εχεις φεσψθει εσυ Γιαννη τα μεγεθη δεν ειναι τα ιδια.
Ξερω τοσα χρονια που δουλευω με τα φαρμακεια τα πραγματα λιγο καλυτερα.
Ουτε πληρωνεις τοσο εφορεια οσο ενα μεσο φαρμακειο,οποτε αστο καλυτερα.
Εχουν βαλει τον κοσμο να φωναζει στα φαρμακεια για να βγαλουν την ουρα τους απ εξω.
Το θεμα ειναι μεγαλο και θα μπορουμε να γραφουμε με τις ωρες.
Ο Κωστα τα ειπε σωστα!!
Reply With Quote
Παλιό 04-12-2012, 17:49
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Επειδη εσύ πληρωνες το κράτος και το ταμείο σου προκειμένου να έχεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,τωρα απαιτείς απ τον φαρμακοποιο να σου χαρίζει τα φάρμακα;
Πλάκα με κανεις;

Το φαρμακείο φίλε δεν ειναι μαγαζί με ρούχα...
Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν αντιμετωπίζεται ως εμπορικό κατάστημα!
Εχει να κάνει με το φάρμακο το οποίο ειναι κοινωνικο αγαθό και προστατεύεται απο νομούς και διατάξεις προκειμένου να διασφαλίζεται η ποιότητα των παροχών στους πολίτες!(βλέπε σταθερή τιμή,πληθυσμιακά κτλ)
Reply With Quote
Παλιό 04-12-2012, 17:53
SenseiG Ο/Η SenseiG βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΘΗΝΑ
Μoto: HONDA VARADERO MK2 1000 ABS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδη εσύ πληρωνες το κράτος και το ταμείο σου προκειμένου να έχεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,τωρα απαιτείς απ τον φαρμακοποιο να σου χαρίζει τα φάρμακα;
Πλάκα με κανεις;

Το φαρμακείο φίλε δεν ειναι μαγαζί με ρούχα...
Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν αντιμετωπίζεται ως εμπορικό κατάστημα!
Εχει να κάνει με το φάρμακο το οποίο ειναι κοινωνικο αγαθό και προστατεύεται απο νομούς και διατάξεις προκειμένου να διασφαλίζεται η ποιότητα των παροχών στους πολίτες!(βλέπε σταθερή τιμή,πληθυσμιακά κτλ)

Ετσι το εχουν περασει στον κοσμο Κωστα...
Reply With Quote
Παλιό 04-12-2012, 17:55
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από SenseiG Εμφάνιση μηνυμάτων
Ετσι το εχουν περασει στον κοσμο Κωστα...
Εγω νομίζω φίλε οτι πλέον ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο...
Το βλέπω καθημερινά οτι πλέον εχει καταλάβει τι παίζεται...
Reply With Quote
Παλιό 04-12-2012, 18:01
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Καλά τώρα τους έπιασαν οι κάψες και τα "κοινωνικά αγαθά", τόσα χρόνια τρώγανε με χρυσές κουτάλες με τους μολυβδοσπρώκτες γιατρούς και τις φαρμακευτικές εταιρείες και τώρα το παίζουνε παρθένες. Τα ταμεία πληρώνανε αβέρτα φάρμακα που θάβονταν στα πηγάδια του Λαυρίου, μην τα ξεχνάμε τα γεγονότα. Το κύκλωμα είναι πολύ βρώμικο και έχει πολλά λεφτά που τώρα καλώς/κακώς τα χάνουνε. Ας προχωρήσουν εν τέλει στις ατομικές συμβάσεις να δούμε τι θα γίνει, αλλά χωρίς εκβιασμούς τραμπουκισμούς και λοιπές αγαθές ενέργειες.
Reply With Quote
Παλιό 04-12-2012, 18:41
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά τώρα τους έπιασαν οι κάψες και τα "κοινωνικά αγαθά", τόσα χρόνια τρώγανε με χρυσές κουτάλες με τους μολυβδοσπρώκτες γιατρούς και τις φαρμακευτικές εταιρείες και τώρα το παίζουνε παρθένες. Τα ταμεία πληρώνανε αβέρτα φάρμακα που θάβονταν στα πηγάδια του Λαυρίου, μην τα ξεχνάμε τα γεγονότα. Το κύκλωμα είναι πολύ βρώμικο και έχει πολλά λεφτά που τώρα καλώς/κακώς τα χάνουνε. Ας προχωρήσουν εν τέλει στις ατομικές συμβάσεις να δούμε τι θα γίνει, αλλά χωρίς εκβιασμούς τραμπουκισμούς και λοιπές αγαθές ενέργειες.
εισαι βαθεια νυχτωμενος παναγιωτη...
εκτος κι αν εχεις προηγουμενα με καποιον φαρμακοποιο...
το υφος σου αυτο δειχνει!
πρωτον,ο φαρμακοποιος δε συνταγογραφει,ΕΚΤΕΛΕΙ τις συνταγες που του φερνουν οι ασθενεις...,οποτε ασε τους φαρμακοποιους μακρια απο τα παιχνιδια και τις δοσοληψιες μεταξυ γιατρων,φαρμακευτικων εταιριων και ΚΡΑΤΟΥΣ!
δευτερον,αν γινουν ατομικες συμβασεις,για τον πολιτη δε θα χει καμια θετικη επιπτωση...,αντιθετως,θα χρειαζεται να κανει ταξιδι για να βρισκει τα φαρμακα του,και η ποιοτητα της παροχης υπηρεσιων οσο και των φαρμακων θα ναι χαλια μαυρα...
τριτον,η καραμελα του λαυριου εχει λιωσει πλεον...,ενα κατακριτεο περιστατικο που εγινε πριν καμια δεκαρια χρονια, και οσοι θελουν να χειραγωγησουν το πληθος,το χρησιμοποιουν σα να γινε τωρα η σα να γινεται καθε ...μερα...
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2012, 17:36
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
..................................................τριτον,η καραμελα του λαυριου εχει λιωσει πλεον...,ενα κατακριτεο περιστατικο που εγινε πριν καμια δεκαρια χρονια, και οσοι θελουν να χειραγωγησουν το πληθος,το χρησιμοποιουν σα να γινε τωρα η σα να γινεται καθε ...μερα...
καλα, παρε κι ενα προσφατο......προχθεσινο δλδ, επι ηλεκτρονικης συνταγογραφησης..........

Όπως ανφέρει ο βουλευτής Ηρακλείου Λ. Αυγενάκης, υπήρξαν τουλάχιστον μέχρι σήμερα περίπου εκατό φαρμακοποιοί σε όλη τη χώρα που εκτελούσαν παράνομα διπλές συνταγές. Συγκεκριμένα, οι φαρμακοποιοί εκτελούσαν τη συνταγή ηλεκτρονικά ενώ παράλληλα την εκτελούσαν και χειρόγραφα χρησιμοποιώντας το κουπόνι ιδίου φάρμακου από αντίστοιχο σκεύασμα το όποιο είχαν πουλήσει σε ιδιώτη. Με αυτό τον τρόπο οι φαρμακοποιοί πληρώνονταν για δυο συνταγές ενώ ουσιαστικά είχαν εκτελέσει μια στο ηλεκτρονικό σύστημα. Ο βουλευτής ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να υπάρξει σχεδιασμός ώστε να διορθωθεί η τεχνικής φύσεως αδυναμία και ζητά από τα συναρμόδια Υπουργία αντίγραφο της λίστας με τους φαρμακοποιούς που εξαπατούσαν τον ΕΟΠΥΥ.

100 φαρμακοποιοί τα έπαιρναν διπλά από τον ΕΟΠΥΥ- Δεν έχει τέλος το πλιάτσικο στην Υγεία… | Bank Wars - Τράπεζες
100 ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ - 100 farmakopoioi exapatousan ton eopyy
100 φαρμακοποιοί εξαπατούσαν τον ΕΟΠΥΥ | ειδησεις , κοινωνια | Ημερησία
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2012, 21:25
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
καλα, παρε κι ενα προσφατο......προχθεσινο δλδ, επι ηλεκτρονικης συνταγογραφησης..........

Όπως ανφέρει ο βουλευτής Ηρακλείου Λ. Αυγενάκης, υπήρξαν τουλάχιστον μέχρι σήμερα περίπου εκατό φαρμακοποιοί σε όλη τη χώρα που εκτελούσαν παράνομα διπλές συνταγές. Συγκεκριμένα, οι φαρμακοποιοί εκτελούσαν τη συνταγή ηλεκτρονικά ενώ παράλληλα την εκτελούσαν και χειρόγραφα χρησιμοποιώντας το κουπόνι ιδίου φάρμακου από αντίστοιχο σκεύασμα το όποιο είχαν πουλήσει σε ιδιώτη. Με αυτό τον τρόπο οι φαρμακοποιοί πληρώνονταν για δυο συνταγές ενώ ουσιαστικά είχαν εκτελέσει μια στο ηλεκτρονικό σύστημα. Ο βουλευτής ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να υπάρξει σχεδιασμός ώστε να διορθωθεί η τεχνικής φύσεως αδυναμία και ζητά από τα συναρμόδια Υπουργία αντίγραφο της λίστας με τους φαρμακοποιούς που εξαπατούσαν τον ΕΟΠΥΥ.

100 φαρμακοποιοί τα έπαιρναν διπλά από τον ΕΟΠΥΥ- Δεν έχει τέλος το πλιάτσικο στην Υγεία… | Bank Wars - Τράπεζες
100 ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ - 100 farmakopoioi exapatousan ton eopyy
100 φαρμακοποιοί εξαπατούσαν τον ΕΟΠΥΥ | ειδησεις , κοινωνια | Ημερησία
Αυτο απλα δεν υπάρχει...
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2012, 21:36
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αυτο απλα δεν υπάρχει...
Koμπίνα 100 φαρμακοποιών εις βάρος του ΕΟΠΥΥ

καλα οτι πεις............ολοι λενε ψεματα...........παντως θα ακουσεις και τα ονοματα σε λιγο καιρο........

Ο Ελληνας Κωστα ιστορικα ειναι απατεωνας εκ γεννησιμιου του, ας το χωνεψουμε αυτο και ας μαθουμε τα παιδια μας να μην ειναι.
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2012, 21:40
Senior Member

Απόσπασμα:
Αυτο απλα δεν υπάρχει...
Ευτράπελο ...πασοκικο!
Βγαίνει ο πρόεδρος του εοπυυ και κάνει δηλώσεις οτι βρήκε απάτη οτι εκτελέστηκαν 200000 πλαστές συνταγές,παραπάνω απο όσες γράφτηκαν...
Μετα τον ...ξύπνησαν και του εξήγησαν οτι αυτες ειναι οι λεγόμενες τριμηνες όπου ο γιατρός τις γράφει τωρα και ο ασφαλισμένος παίρνει τα φάρμακα για τρεις μήνες στη σειρά...
Ετρεχαν να το μαζέψουν αλλα η προπαγάνδα με στόχο κάποιους εύκολοπιστούς σαν τον γιωργο πι είχε γίνει...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης