![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα λάστιχο μου μυρίζει. Πήγαινε στoν Περιστερά και πες του να σου βάλει ένα παλιό λάστιχο. Οτι νάναι. Κάνε τη δοκιμή σου και μετά ψάχνεσαι για ζαντάδες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μάλλον αυτό θα κάνω πριν αλλάξω και τα 2 ελαστικά |
|
|||
|
|||
![]()
Ε τότε ειναι λάστιχο 100%
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φέρε το μηχανάκι να το δώ...
να ευλογήσω και το λάστιχοοοοοο ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν το τιμόνι σου παίζει δεξιά - αριστερά και δεν έχουν πρόβλημα μπαγκαζιέρα, λάστιχα και ρουλεμάν τιμονιού που όπως λες έκανες τα πρέποντα και δεν είδες αποτέλεσμα, τότε προφανέστατα κάποια ζάντα έχει το πρόβλημα. Από κουβέντα με φίλο λαστιχά ξέρω ότι όταν το πρόβλημα εμφανίζεται πάνω από τα 120 χλμ/ώρα τότε πιθανότατα ο πίσω τροχός είναι η αιτία.
Πριν μπεις στο κόπο να κάνεις αλλαγές ελαστικών κάνε ένα εύκολο τεστάκι μόνος σου. Σήκωσε τη μοτο στο διπλό σταντ, βάλε κάτι βαρύ πίσω στη θέση του συνεπιβάτη (ένα σακί με τσιμέντο ή κάτι παρόμοιο) ώστε να σηκωθεί στον αέρα ο μπροστινός τροχός. Πάρε ένα κομμάτι ίσιο (ξύλο πλαστικό μέταλλο ότι να'ναι) και στερέωσε μπροστά μια κηρομπογιά (από αυτές που έχουν τα πιτσιρίκια και κάνουν ζωγραφική). Την όλη κατασκευή στερέωσέ την στο καλάμι, έτσι ώστε η κηρομπογιά να εφάπτεται σχεδόν στο χείλος της ζάντας. Κάνε μερικές περιστροφές με το χέρι τον μπροστινό τροχό και αν η ζάντα είναι στραβή η κηρομπογιά θα βάψει το σημείο που είναι στραβό. Επανέλαβε την διαδικασία και από την άλλη πλευρά του τροχού, ομοίως και για τον πίσω. Καλού κακού ρίξε και μια ματιά για τζόγους στους τροχούς από φθαρμένα ρουλεμάν. Ελπίζω να βοήθησα! |
|
|||
|
|||
![]()
Se ποια εκκλησία και πότεεεεεεε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Το τηλεφωνό του Πατερ το έχεις
εσύ αποφασίζεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπαίνω στο προφίλ σου να δω το τηλ και βλέπω κατα διαβολικη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() συμπτωση ότι γεννηθηκαμε την ιδια ημερα.Αρα η ευλογια θα ειναι πολυ δυνατη |
![]() |
|
|