![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
και τη μας νοιαζει εμας τι θελει ο καθε πατερας για το παιδι του
ρε παληκαρια,.,.,., δηλαδη αν εβγαινε ο ανδρεας παπανδρεου και ελεγε .,.,.εμεις στη οικογενεια ειμαστε ολοι πρωθυπουργοι,.,.,.. εμεις τι επρεπε να κανουμε.,,.,. αντε ασχοληθειτε με τιποτα σοββαρο ![]() ![]() και στο τι μασ ετυχε.,.,..,.,χα χα!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά αν δέρναν έτσι το παιδί μου, θα είχα γίνει και εγώ τρομοκράτης, να βλέπανε τότες μολότωφ, "στρατιωτικές by John" !
Όσο για τις τράπεζες ... κρίμα που δεν τις λήστεψαν, ήταν φιλοτιμα τα παιδιά και παρηγορούσαν τον παππού μέχρι που ξανακλείδωσε ο τραπεζίτης και τους έφαγε την ώρα. ![]() Γατάκια... βρήκανε και τα κάνανε που δέρνουνε 20άχρονους απαίδευτους και ανεκπαίδευτους, τους βολεύει να κοιμάται η νεολαία, να ασχολείται με τα psp και να πίνει κοκα κόλες.. Και οι γονείς τους ακόμα είναι αμόρφωτοι κοινωνικά-έχουν χαθεί στα βιβλία του νίτσε, δε φροντίσαν να στείλουν τουλάχιστον στο στρατό τα παιδιά τους και μετά να τα αμολύσουνε στο "αγώνα" που κάνουνε, οι γιαλαντζί και σαλονάτοι τρομοκράτες. Τους "έστειλαν" με μπόλικη θεωρία και ξεπερασμένες ιδέες σε έναν φανταστικό αγώνα. Άλλη μία πρόχειρη, ανοργάνωτη ελληνική παράσταση που μόνο θεωρία έχει και πολύ μπλα μπλα και από τους μεν και απο τους δε. Οι δε, ειδικά, είναι τόσο βαθιά νυχτωμένοι , που ούτε μπαζούκα στο αυτί τους ξυπνάει. Τσάμπα ο κόπος και κρίμα τα παιδιά, δε θα ξυπνήσουμε ποτέ, η παρακμή έχει φτάσει μέχρι .. τα γονίδιά τους ![]() Last edited by JohnGS1100; 07-02-2013 at 14:47. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα !!! ![]() Άντε και στα δικά σου, όπως γράφεις φαινεται να το έχεις καημό… ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρώτη φορά βλέπω δημοσιο υπάλληλο σα και του λόγου σου να τον ενοχλεί η απραξία και οι καναπέδες.
![]() Last edited by JohnGS1100; 07-02-2013 at 21:31. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μάγκες δε βαρεθήκατε να τρώγεστε;;;; Εμείς βαρεθήκαμε.... |
|
|||
|
|||
![]()
Και οι δυο σας είστε άτομα που σκεφτόσαστε, και οι δύο γράφετε και λέτε τη γνώμη σας με κείμενα και όχι απλά με "φατσούλες". Αρα είστε άτομα που σκέφτεστε. Γιατί λοιπόν πρέπει να συνομιλήτε με τέτοιον τρόπο. Γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι ΟΛΟΙ μας πια είμαστε στο ΙΔΙΟ στρατόπαιδο. Ολοι μας ματώμουμε αυτήν την εποχή. Ας στρέψουμε την οργή μας σε αυτούς που πρέπει. Μη παίζουμε το παιχνίδι τους. Μεγάλα παιδιά ήμαστε. Και εγώ που τα λέω αυτά δεν το παίζω φωστήρας. Απλά κατάλαβα, ελπίζω όχι αργά, μερικά πράγματα.
![]() Sent from my kibariko iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οτι και να πεις εισαι φιλος ![]() ![]() ![]() +1000 ![]() ![]() φιλαρακι .,., ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν κάνω καθόλου πλάκα Ηλία μου! ![]() |
![]() |
|
|