![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Sent from my Hand using Fingers |
|
|
|||
|
|||
|
Μιλησα με γνωστο εξατμισα εδω στην Αθηνα και για να μου την γεμισει και να μου την καθαρισει ολα 40ευρω!πιστευω αξιζει τον κοπο.....(μεσα η εργασια ανοιγμα-κλεισιμο)!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΝΟ ΑΥΤΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ
|
|
|
|||
|
|||
|
με την race tach και μου ειπε το παιδι γεμισμα και γυαλισμα απ'εξω 30-40ευρω!!!μια χαρα το βλεπω.....
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν θα πας στον RACETECH για αυτη τη δουλεια, πριν την αφήσεις να βεβαιωθεις ότι θα σου βάλει inox πριτσινια κ οπωσδήποτε τυφλά ώστε να μην ξεφυσανε.
Χλωμο το κόβω να εχει, αλλα τέτοια δίνει η Ακραποβιτς η Ρεμους κ πολλές άλλες. Αν περνάει αέρας απο τα πριτσινια τότε το υλικο καίγεται πιο γρήγορα κ βγάζεις λιγότερα χιλιόμετρα. Επίσης, ρωτά τη θα σου βάλει μέσα. Δεν θες πετροβαμβακα. Δεν έχεις θερμοσυφωνα που θέλει μόνωση. Θες κεραμοβαμβακα που να αντέχει τουλάχιστον 1400 βαθμούς κ κατα προτίμηση σε φύλλο κ οχι σε μαλλί που στουμπωνεται μέσα. Ολα τα παραπάνω τα δουλεύω σε καθημερινή βάση κ γνωρίζω πολυ καλα τι σου λέω. Αν χρειαστείς παραπάνω βοήθεια, μου λες. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θέλω να κάνω κάτι "μαζέματα" στο top case και θέλω να μάθω για αυτά τα "τυφλά" πριτσίνια. Όποιος ξέρει σχετικά..ας ενημερώσει μέσω pm spam off..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
εσυ που θα την πηγαινες την μπουμπου σου????αν ειχα τα υλικα την εφτιαχνα και μονος μου!
|
|
|
|||
|
|||
|
Στα πόσα χιλιόμετρα θέλει άνοιγμα και μετά..?
|
![]() |
|
|