![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ξερεις καποιον εσυ που τις γεμιζει και να κανει καλη δουλεια????θελω να γινει καινουργια!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τριτη φορα που ανοιξα και γεμισα πριν ενα μηνα κι ακομα ειμαι στις δοκιμες ![]() Αν καποιος ξερει κατι πιο σιγουρο προς Αθηνα μερια θα μας το γραψει πιστευω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μιλησα με γνωστο εξατμισα εδω στην Αθηνα και για να μου την γεμισει και να μου την καθαρισει ολα 40ευρω!πιστευω αξιζει τον κοπο.....(μεσα η εργασια ανοιγμα-κλεισιμο)!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤO MOTOGENESIS ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ (ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ). ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΜΙΣΕΙ. ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΠΟΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΑKRAPOVIC
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΝΟ ΑΥΤΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ
|
|
|||
|
|||
![]()
με την race tach και μου ειπε το παιδι γεμισμα και γυαλισμα απ'εξω 30-40ευρω!!!μια χαρα το βλεπω.....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν θα πας στον RACETECH για αυτη τη δουλεια, πριν την αφήσεις να βεβαιωθεις ότι θα σου βάλει inox πριτσινια κ οπωσδήποτε τυφλά ώστε να μην ξεφυσανε.
Χλωμο το κόβω να εχει, αλλα τέτοια δίνει η Ακραποβιτς η Ρεμους κ πολλές άλλες. Αν περνάει αέρας απο τα πριτσινια τότε το υλικο καίγεται πιο γρήγορα κ βγάζεις λιγότερα χιλιόμετρα. Επίσης, ρωτά τη θα σου βάλει μέσα. Δεν θες πετροβαμβακα. Δεν έχεις θερμοσυφωνα που θέλει μόνωση. Θες κεραμοβαμβακα που να αντέχει τουλάχιστον 1400 βαθμούς κ κατα προτίμηση σε φύλλο κ οχι σε μαλλί που στουμπωνεται μέσα. Ολα τα παραπάνω τα δουλεύω σε καθημερινή βάση κ γνωρίζω πολυ καλα τι σου λέω. Αν χρειαστείς παραπάνω βοήθεια, μου λες. |
|
|||
|
|||
![]()
εσυ που θα την πηγαινες την μπουμπου σου????αν ειχα τα υλικα την εφτιαχνα και μονος μου!
|
|
|||
|
|||
![]()
Στα πόσα χιλιόμετρα θέλει άνοιγμα και μετά..?
|
![]() |
|
|