![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελεος ρε ######. Τριμηνη βασικη ασφαλιση θελει 40 ευρω και εγω θα τους δωσω τα 30 και θα μπω και στην διαδικασια πανε εφορια φυγε εφορια;;;; Να πανε να #########!!!!! Τελος παντων αναγκαστικα θα κανω ασφαλεια στην μηχανη. #### το σπιτι τους, τα #######!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by MOYTPO; 21-02-2013 at 16:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω το θέμα είναι ότι είναι χειμώνας και δεν την χρησιμοποιήσει
|
|
|||
|
|||
![]()
πολλες μερες διαβαζω για το συγκεκριμενο θεμα σε πολλα φορουμ , αλλα δεν μπορουσα να το πιστεψω ...
![]() Εχω και εγω πληρωσει τα Τελη και η μοτο ειναι στο σπιτι μου ανασφαλιστη , την κυκλοφορω μονο καλοκαιρι ... Μονον εδω γινονται αυτα ...μονο στην Ελλαδα ! |
|
|||
|
|||
![]()
Το μετρο ειναι καθαρα εισπρακτικο γιατι αυτος που οδηγεει χωρις ασφαλεια δε τον πειραζει να οδηγησει κ χωρις πινακιδα η να εχει του εμποριου πινακιδα, αν θελουν το σωστο ειναι να τα βαζουν μεσα σε παρκιν αστυνομιας τ ανασφαλιστα ν χουμε κ το κεφαλι μας ησυχο απο κλεφτες
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
eχω δει παρα πολλες μηχανες χωρις πινακιδα ιδιως στη εθνικη θεσσαλονικης-αθηνων και για τα διοδια και για ταχυτητα-ρανταρ
|
|
|||
|
|||
![]()
αραγε τα 250 χανονται
η πιστωνεσαι εναντι της ασφαλειας...? |
|
|||
|
|||
![]()
Ανασφαλιστος και οδηγός χωρίς δίπλωμα είναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ για ολους μας!!!!
κ δεν έπιτρεπεται το 2013 να αναρωτιόμαστε το γιατι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε γεια, εγω που χω κ 4 βεσπες βιτρινα κ τη βαζω μπρος μονο για να την ακουω κ σα καλος πολιτης πληρωσα τα τελη τωρα θα παραδωσω πινακιδες κ θα χασει το κρατος +100€ εγω φταιω
|
![]() |
|
|