![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ουυυπς. Να τη!!!!
Εσυ μην ακουσεις για φαγητο |
|
|||
|
|||
![]() Η καλη παρεα μου ανοιγει την ορεξη... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ (ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ..... MOY ΘΕΣ ΚΑΙ APPLE PIE ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΣΑΒΟΥΡΟΣΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΜΗΝ ΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ....... ΡΕ ΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλή διασκέδαση!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γρηγόρη είναι απαραίτητη η παρουσία σου κ συμπλήρωσε τη φράση: " Μην τάξεις σε μικρό παιδί κ σε... ανισόρροπο μοντεράτοραααααα..." ![]() ![]() ![]() Ο οποίος όπου δει καλό φαγητό-γλυκό ΔΕΝ το προλαβαίνουμε κ σας το λέω που έχω τα 3πλάσια κιλά του κ τον...χαζεύω. Μιλάμε για απίστευτο πιρούνι, φωτιάαααα... δεν το προλαβαίνουμε... ![]() Να δείτε "τι έφτιαξε" το παιδί στο μπουφέ στη πίτα... Χαλάλι του είναι της εκκλησίας. ![]() Last edited by Papadopaidi; 04-03-2013 at 21:33. |
|
|||
|
|||
![]() Καλό καφέ και στην Πάτρα καλά να περάσετε Μάριε. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλό καφεδάκι Κοπέλια με μηλόπιτα η χωρίς
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα να περάσουν τα φιλαράκια ,αν και με τις ευλογίες του πατερ όλα θα ειναι καλα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη,,, pie... πατρινα φιλαρακια...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||