Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Αυτό που γράφεις είναι πολύ σωστό! και έναυσμα για συζήτηση. Ολοι μας αναρωτιόμαστε ποιός είναι ο λόγος που σε κλειστό αυτοκινητόδρομο το ανώτατο όριο είναι 130 σε κάποια σημεία αν δεν κάνω λάθος.
Στη Λαυρίου ο αστυνομικός στην ερώτησή μου για το όριο των 80 χλμ μου είπε ότι γίνονται συχνά ατυχήματα λόγω διέλευσης ζώων από παρακείμενες στάνες.
Οσον αφορά τα όρια...... ο λόγος είναι...... εισπρακτικός προφανώς. Τίθεται όμως ένα θέμα! Οτι με βάση τη δική μας συμπεριφορά - κι ας το περιορίσουμε στο τιμόνι - διαμορφώνουν τη μετέπειτα συμπεριφορά τους και τα παιδιά. Οταν μας βλέπουν να "γράφουμε" συνεχώς τα όρια, το ίδιο θα κάνουν κι αυτά αργότερα, ακόμη κι αν κάποτε αυτά εξορθολογιστούν. Κι ενώ εμείς τώρα έχουμε έστω μιά δικαιολογία για να μη σεβόμαστε, τα παιδιά θα έχουν πάρει ένα κάκιστο μάθημα.....Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου, κάποιες σκέψεις κάνω....
|
Θα κάνω χαρακιρι ας πούμε αν δώ στην Ελλάδα όργανο να γράφει αργό οδηγό στην μεσαία η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας η αν δώ αλκοτεστ έξω απο νυχτερινά κέντρα διασκέδασης (πρόληψη ατυχήματος) τότε θα κάνω το Αθήνα Χανιά κολυμπώντας και ας αφήσουν την φιλολογία τους τα όργανα