![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι 56-57
|
|
|
|||
|
|||
|
Up...
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίο κράνος... Καλοπουλητο φίλε!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολυ καλο και το κρανος και η τιμη...!!!
Καλοπουλητο...!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια πραγματικα το κρανος τα σπαει....Το Bell M5X Daytona το εχω και η συζυγος και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι.....Αξιζει στην τιμη που πωλειται αν οντως εχει φορεθει τοσες λιγες φορες...Και εχει και την πιο παχια ζελατινα της αγορας και δε θολωνει με τιποτα!!
![]() Αν καποιος ψαχνει για ενα κλειστο κρανος αξιζει να το παρει..... Υ.Γ.Για να μην παρεξηγηθω.... Δεν εχω καμια σχεση με τον πωλητη απλα εκφραζω την γνωμη σαν χρηστης του ιδιου κρανους
|
|
|
|||
|
|||
|
Οποίος ειναι Αθήνα, μπορεί φυσικα να το δοκιμάσει...
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ.-
Έχω το carbon κ η γυναίκα το Μ1 απλά δεν υπάρχουν, πανάλαφρα, ΔΕΝ θολώνουν, 2η ζελατίνα το δικό μου, φθηνή φιμέ για την κυρία, άθραυστη στα 3,2 mm κ.τ.λ. Απόλαυση κ φοβερή αναλογία τιμής-ποιότητας. Πάρτο είναι καλή κ η τιμή. |
|
|
|||
|
|||
|
Το κράνος ανταλασσεται με αξεσουάρ ίδιας περίπου αξίας...
|
|
|
|||
|
|||
|
Αιμίλιε υπάρχει περίπτωση να μου κάνει
![]() Στο Nolan φοράω 62 XS, με περίμετρο κεφαλιού με μεζούρα μετρημένο, 55-56..................
|
|
|
|||
|
|||
|
έχω ακριβώς το ίδιο και με περίμετρο κεφαλιού 55,5 φοράω το small... γενικά το κρανος ειναι όντως πολύ ελαφρυ και η τιμη που προσφερεται ειναι παρα πολύ καλή (στο δικό μου παντως σε μερες με πολύ υγρασια - νησι γαρ - η ζελατινα θόλωσε)
|
![]() |
|
|