![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() sent from the deep ocean.. |
|
|||
|
|||
![]()
Βαλε ενα καρμπον αυτοκολλητο ταπας ρεζερβουαρ απο πανω και δεν θα χρειαζετε να το βλεπεις πια, ασε που θα γινει και πιο ομορφο.....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπόν, σου έχω τη λύση. Είναι η πιο φτηνή και η πιο αστεία.
Βούτυρο! Βάλε βούτυρο για κάνα 5λεπτο και μετά με ένα πανάκι άρχισε να το τρίβεις. Θα δείς που θα εξαφανιστεί, ίχνος δεν θα μείνει. Κόλπο που μου το είπαν στη Σουηδία για να βγάλω κάτι αυτοκόλλητα και δουλεύει σε όλες τις επιφάνειες Last edited by georged; 31-03-2013 at 23:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Δοκίμασες να το κατουρήσεις
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμείς στο μαγαζί που συχνά πυκνά πρέπει ν' αφαιρούμε αυτοκόλλητες ταμπέλες, χρησιμοποιούμε αυτό
DATA FLASH DF 1220 Label Removal Spray Remover - Σ... - Easy Buy World αλλά υπάρχει και σε ρευστό όπως αυτό πάρε κι ένα της weicon που είναι πιο γνωστή WEICON Label Remover (Spray with Special Spatula). Το μόνο σίγουρο είναι ότι με νερό δεν θα κάνεις τπτ. Ελπίζω να βοήθησα. |
|
|||
|
|||
![]() ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΟΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην προσπαθείς με αιχμηρά αντικείμενα Κώστα!!
Προτείνω το: http://durostick.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=473&lang=el&vmcchk=1&Itemid=473 Δοκίμασέ το, με προσοχή θα έλεγα εγώ σε βαμμένες επιφάνειες παρόλο που δεν λέει οτι είναι επιβλαβές. Σε πλακάκι βγήκαν κόλλες 2 ετών, που δεν καταλάβαιναν τίποτα ακόμα και με νίτρο!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βγήκε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν γίνει τίποτα δοκίμασε και τον εξορκισμό. Που ξέρεις...
|
|
|||
|
|||
![]() ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΛΑΒΩ....ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΥΜΙΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ
![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by mpekas kostas; 05-04-2013 at 14:58. |
![]() |
|
|