![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() δεν τα ξαναβαζει!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πασκουαλε γυρισα αργα απο Χαλκιδικη αλλιως θα στα κρατουσα στον καφε...Θα τα καθαρισω και θα τα κουβαλαω μαζι μου και οπου τρακαρουμε στα δινω....Χαρη απο Αγγλια τα πηρα...4 ευρω διαφορα απο τα απλα σε σχεση με εδω....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
what???
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Με το μπαρδόν και το συμπάθειο ,..
Ρε παιδιά ,., Για να μαθένουμε και μεις οι άσχετοι,. κάθε πόσα χλμ,. δηλαδίς τα αλλάζεται αν τα 15-20 Είναι λίγα,.,;;;;; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν βαλεις φιλερ για το διακενο παλι τα κατεστρεψες....μην το κανεις. Τα ιριδιου δεν αγγιζονται ουτε ρυθμιζεται το διακενο τους. Υπαρχει ειδικο εργαλειο με φιλερ με κυλινδρικο διακενομετρο που απλα πιστοποιει αν το διακενο ειναι αυτο που αναγραφεται στο κουτι ¨η στον καταλογο της εταιρειας. Αν δεν ειναι....τα πετας. |
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως μπορούμε να μάθουμε τα στοιχεία απο τα μπουζί ιριδιου????
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στο κορολα π.χ λεει τα απλα μπουζι αλλαγη καθε 60000κμ και τα ιριδιου καθε 120000κμ Στο βαραντερο λεει, τα απλα μπουζι (απο εποχης Αφρικα αφου φορναε τα ιδια) στα 12000, τα πλατινας που φορουσε το πρωτο μοντελο 1999-2002 στα 24000 και τα ιριδιου που φορουσε απο το 2003 και μετα στα 48000κμ............ Τα αεροψυκτα εχουν ενα θεμα με τις θερμοκρασιες οποταν καλο ειναι να συμβουλευτειτε την εταιρεια για τα διαστηματα αλλαγης των. Προσεξτε την αντοστοιχια στα νουμερα των οριτζιναλ με τα ιριδιου, εχουν τεραστια σημασια. επειδη στην Ελαλδα το παιζουμε εξυπνοι και επι παραδειγμα τα μπουζι του Βαραντερο (ιριδιου) τα εχει ο Σαρακακης 32ε το ΕΝΑ....αλλα κι επειδη εξω στην Ελληνικη αγορα κατω απο 22 δεν τα βρηκα εγω αγοραζω τα μπουζι μου απο τους παρακατω |
![]() |
|
|