![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο βρε Στέφανε !
Πολύ ωραία πράγματα !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Κρυο, σκηνακια, μουχαμπετια,
και μηχανοβιες φατσες. Ζηλεψα τωρα, αλλα το χασαμε γιατι μαζευουμε αδεια για κατι παρομοιο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παλλικάρια!
|
|
|||
|
|||
![]() Ευχαριστούμε!!!
Πασχάλη κάτι πήρε το αυτί μου!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τρομεροί και φοβεροί χιλιομετροφάγοι!!!
Και ο οικοδεσπότης σας ειδικά... Θρύλος!!! Πολύ καλή εμπειρία να βλέπεις τόσα μάχιμα μηχανάκια και να ανταλλάσσεις εμπειρίες με τέτοιους μοτοσυκλετιστές! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απο αυτα που ειδα και ακουσα οι δικες μας, low cost πλεον, εκδρομες μοιαζουν με υπερλουξ ταξιδια!!!! Στεφ ριξε καρβουνο..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο υπέροχο να έχεις τέτοια άτομα για παρέα ελπίζω να αντλησατε εμπειρίες ειδικά ο οικοδεσπότης ειναι μεντορας μου έκανε ΗΠΑ -Μακανταν με Harley μύθος
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Και εσείς μια χαρά είστε δηλαδή αλλά εκεί είναι κάτι τρελοί.... Απόσπασμα:
Το γύρο του κόσμου έχει κάνει δε ξέρω πόσες φορές (6+) , όλο με κάτι παμπάλαια μηχανάκια (πχ Indian) όλα τσόπερ! Θρύλος... |
|
|||
|
|||
![]() Ένα 70% εκεί μέσα έχει κάνει το γύρω του κόσμου!!!!
Όλοι όσους γνωρίσαμε έχουν κάνει τουλάχιστον τα ...stan!!! Κυριαρχούσε το πνεύμα τις μοτοσυκλέτας και μόνο!! Δεν μιλάω για θέμα ασφάλειας και για το αν φοβάσαι για τα πράγματά σου, όλα τα μηχανάκια είχαν τα κλειδιά τους επάνω στην μίζα....όλες η βαλίτσες ήταν ξεκλείδωτες και απλά δεν ενδιέφερε κανέναν!!! Ένα μεγάλο σχολείο για μας από τους δάσκαλους του είδους!!! Last edited by N4pSt3R; 10-06-2013 at 18:37. |
|
|||
|
|||
![]() Συνεχίζω με την βόλτα μας στο Veliko Tarnovo!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|