![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() βουρ λοιπον...... καλα να περασετε........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν είναι τα "romaniaks" στο προγραμμα
μεσα κ γω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φαντάζομαι με μια θα πάμε......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό μόνο με τη δική μου βαρκούλα μπορεί να γίνει . . . με το 900 κιλών ελατήριο.
![]() Καλό δρόμο και καλή επιστροφή . . . τ' άλλα τ' αφήνω στην διάθεση του Ταττουλίξ . . . μα τους χίλιους Μανιτού, ΟΥΓΚ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρουμανια......
![]() ![]() ![]() γνωστοι αγνωστοι.... ![]() ![]() ![]() βορεια παρεα.... ![]() ![]() ![]() o tempora o mores alea jacta est ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Day 5
VelikoTarnovo-Θεσσαλονικη Για 4 απο εμας εχει σημερα επιστροφη. Με τον Ατλα της Μισελεν ανα χειρας ψαχνουμε οτι πιο στριφτερο και γραφικο υπαρχει μεχρι τα συνορα. Βρισκω το Shipka pass που ελεγε ο Στεφανος και το ενωνω με το φρεσκοστρωμενο Velingrad-Dospat-Gotche Deldev-Προμαχωνας. (Σημερα αλλαξα τα λαστιχα μιας και δεν εμεινε τιποτα μετα απο αυτο το σιρκουι). Εικονες που μιλουν απο μονες τους. Πρωινη μεταφορα δεδομενων. Οχι γιατι πρεπει να αποδειξεις οτι εκανες το ταξδι.. ![]() Ανεβαινοντας απο το Γεβροβο στην κορυφη του Shipka ![]() Exουν ερθει ρε παιδια οι Ινκας στη Βουλγαρια? (by Lambros) ![]() τα κανονια στην κορυφη.. ανα ξερεις κανεις με ποιον πολεμησαν και ποτε οι γειτονες ας μας το γραψει. ![]() και το κατεβασμα.. 'Σερρες' σε δημοσιο δρομο. ![]() ![]() Εδω ειναι που θα αλλαζα μηχανη κι εγω κι ο Λαμπρος. ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ Ο ηλιθιος υπαλληλος που με βλεπει να βαζω δε με προειδοποιει για το χαλασμενο στοπ της αντλιας και λουζομαι κυριολεκτικα με 2 λιτρα εξαιρετικης και φθηνης βενζινης. Συμπερασμα πως η βενζινη δεν αναφλεγεται χωρις σπινθηρα ![]() ![]() Ευρωζωνη? Nein Thanke ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωρα να καβαλησουμε και να ανηφορισουμε προς το Dospat
![]() Oι εκδρομεις της Ροδπης το 11 θα θυμουνται αυτο το δρομο ως ερειπιο. Τωρα ειναι για στριβειν και χαζευειν ![]() ![]() ![]() Μακρια απο τους π@παρες και διπλα στις παπαρουνες! ![]() Μουσικουλα για αυτες που δεν καταλαβαν ποτε αυτον που καβαλαει και μηχανη ![]() φυστικακι καφεδακι ζαμπονακι παιδιαααα!!!! στα 1450 μετρα ![]() να γιατι Gs Forum.. ![]() εχω κολλησει αγρια με αυτο το μηχανακι ![]() ![]() ![]() περνα Μπιλυ να σωθουμεεεε ![]() Dospat.... η λιμνη. ![]() η γιαγια το τιμονευει απο εκει ψηλα.. και φυσικα μας χαμογελαει!!! ![]() Last edited by paschalis; 05-07-2013 at 12:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Προμαχωνας..
μεχρι το σπιτι μου φανηκε πως εκανα 10 λεπτα. Επιασε να σφιγγει η προσμονη της επιστροφης και η χαρα της συναντησης με τους ανθρωπους μου. Ρολαρουμε πριν το Δερβενι με ενα χαμογελο πλατυ. Ο Παυλος ορθιος χορευει πανω στη χοντρη και δειχνει παμε παμε ξανα!!! Αυτο ειναι το βραβειο για ολους μας. Αυτους που εμπνευστηκαν προτειναν δεν! σχεδιασαν και συμμετειχαν σε αυτο το μινι οδοιπορικο στα Βαλκανια. Αυτη ειναι η δικη μου ματια στην εκδρομη. Ανυπομονω να διαβασω και να δω τι 'ειδαν' οι συνοδοιποροι μου!! Παλληκαρια απο μενα ενα μεγαλο ευχαριστω, κι οπως λειε κι ο Παυλαρας, ειμαι πολυ τυχερος που σας γνωρισα ![]() Θα ακολουθησουν χαρτες,οδηγιες, κοστολογηση,tips και μικρα μυστικα. (Μετα απο την μετακομιση) |
|
|||
|
|||
![]()
Γούστα ..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφα ολα με μια απιστευτη παρεα!! Μπραβο παιδια!!! Να στε παντα καλα να ταξιδευετε μαζι!
![]() |
![]() |
|
|