![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
150 € είναι πολυ καλή τιμη για καινούριο. Θα σου μείνει και η τρόμπα και η σίτα που μόνο αυτή κάνει 40€.
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Δες παρακάτω ![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Η μηχανή εχει αλλάξει press direct και άξονα απο τον προηγούμενο, μουαγιε πίσω και τρόμπα απο εμένα, θα αγοράσω και ένα antenna ring και ξενοιασα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη;
Επικοινώνησα με το παιδί, αλλά δυστυχώς δεν κανει για το απλό, είναι μόνο για Adve. Ebay.de η προέλευση, εκεί ψαχνω και εγω Send from RAZR Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά δεν βρέθηκε τίποτα
![]() ![]() Θα ποσταρω αργότερα κάποια που βρηκα αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει να παραγγείλω το σωστό Send from RAZR Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωκράτη σε ευχαριστώ πολύ , αλλά σε συνομιλία μου σήμερα με τον Θανάση είδαμε ( εκτός απο το ότι έχω περάσει όλες τις ανακλήσεις
![]() 2005 BMW R1200GS Fuel Pump Assembly Gas Petrol Flange 16147684348 | eBay Μοτό χωρίς board computer δηλαδή , σε μοντέλα μέχρι 06 (απλά και κάποια Adve) και όχι αυτή με κωδικό ...047 BMW R1200GS / Adventure Fuel Pump Assembly Gas Petrol R 1200 GS 16147708047 | eBay Δεν ξέρω αν κανει αυτή BMW R 1200 GS R12 Benzinpumpe Pumpe Kraftstoffverteiler Fuel Pump 2005 | eBay Ενώ επικοινώνησα με αυτόν που με 40 ευρώ στέλνει Ελλάδα και φαίνεται η πιο καλή λύση πρός το παρόν BMW R1200GS R 1200 GS BENZINTANK MIT PUMPE UND GEBER | eBay Ανάθεμα αν καταλαβαίνω διαφορές βέβαια.Ο Θανασης είπε ότι η δική μου έχει φλοτεράκι και όχι αισθητήρα. Η πλάκα είναι ότι είμαι όλη την εβδομάδα μόνος και έλεγα θα είχα χρόνο για βόλτες , καθώς και ότι την άλλη Παρασκευή αναχωρούμε για Βόρεια Εύβοια, στις πρώτες έστω 3ημερες μοτοδιακοπές μας σαν ζευγάρι μετά απο 3,5 χρόνια Εσκασα.. |
|
|||
|
|||
![]()
Το γ....ς και πεθανε ενα πραμα δηλαδη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ασε ρε φίλε, Τετάρτη βράδυ δοκίμασα γωνίες στην contour, έβαλα την θήκη GPS απο τον Αιμιλιο, έβαψα πλαστικά, έβαλα τις βαλίτσες και το χαζευα
Και Πέμπτη πρωί πικρα ![]() Ελπίζω τουλάχιστον να κερδίσω την δημοπρασία μπάς και μου το στείλει μέχρι Πέμπτη ο Γερμανός. Αν κάποιος συμφορουμιτης βλέπει κάτι το μεμπτό στην τελευταία αγγελία ας μου το πει ,αν και νομίζω κάνει κουτι. |
![]() |
|
|