![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
.
..........καλωσόρισες .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
........ αρχίσαμεεεεεεεεεεεεεεεεε ......... ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Ιγνάτιε καλώς ήρθες στην παρά μας!!
Εύχομαι να περνάς καλά και να έχεις μια όμορφη και δημιουργική χρονιά!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλωσόρισες κι' από εμένα κακέ και μοχθηρέ (Wicked) Ιγνάτιε.
![]() Έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας να βγάλουμε τον "καλύτερο" εαυτό μας. Και πάλι καλωσόρισες φιλαράκι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ιγνατιε καλος μας ηρθες φιλαρακο .......να πω οτι ειχα την τιμη να βρεθω μαζι σου εδω στο νησι και να απολαυσω την παρεα σου ...............
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλωσόρισες φιλαράκο.
Απ' ότι βλέπω είσαι "άγριος" και γι' αυτό σε γουστάρω ! Σίγουρα θα περάσουμε καλά.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς τον, τον άγριο.
Φίλε καλωσήρθες στην παρέα μας και καλή διαμονή με πολλά και όρθια χιλιόμετρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Καιρός επέρασε και δυστυχώς πάλι μπροστά μας.... αχ χαχαχαχα
Θα ήθελα να ήξερα ποιός είναι αυτός που είπε του Ιγνάτιου τη διεύθυνση του forum. ![]() Τι ήταν δηλαδή αυτό? Εξυπνάδα?..... Ιγνάτιε .... το "κακό συναπάντημα" σε καλωσορίζει. Αδερφέ πολύ χαίρομαι που σε ακούω και πάλι. Νάσαι πάντα καλά εσύ, η μπέμπα σου, εσύ, .... η μπέμπα σου χμμμ ![]() Παιδιά ο Ιγνάτιος δεν είναι όμορφος. Απλά έχουν τον ίδιο "πλαστικό" με το Ψιψινάκη..... ![]() ![]() Φίλε να τα πούμε σύντομα και από κοντά. Χαιρετισμούς στο Χάρη. |
|
|||
|
|||
![]()
καλώς βρεθήκαμε και καλά μας ταξίδια !! πάντα όρθιοι Ιγνάτιε!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τα παιδια γνωριζουν οτι δεν ειμαι υβριστης παρα χαβαλετζης.... Συγνωμη αν προσεβληθεισαν ατομα αθελα μου... (οι vlly και Νεκταριος δεν νοιαζουν) χεχεχεχε |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλως σας βρηκα! | Elina | Καλώς ήλθατε | 15 | 25-06-2009 08:43 |
Γειά σας και από εμένα... | ckalfas | Καλώς ήλθατε | 18 | 11-01-2009 21:39 |
Μάθετε το παιδί σας να μη διαχωρίζει χρώματα και λαούς | leonidas | Πολιτισμός | 15 | 07-01-2009 22:05 |
Καλη Χρονια παιδες.. | nikleve | Καλώς ήλθατε | 22 | 06-01-2009 22:20 |
Γεία σας και Χρόνια Πολλά!!! | Elton | Καλώς ήλθατε | 22 | 06-01-2009 14:04 |