![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ασετόν και διαλυτικό νίτρου(χρωματοπωλείο 3-5 € το LIT)σίγουρα το διαλύουν.Να δοκιμάσεις μονο σε μια άκρη, μη και σου κάνει θαμπάδα στο πλαστικό......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια χιλια ευχαριστω....δοκιμασα την λακ στην οποια γινοταν αναφορα σο internet....αλλα τιποτα....
την ιδεα με τον ειδικό αφρό που λεει ο alexgs θα την δοκιμασω αυριο....το ασετον το αφηνω ως ιδεα διοτι πιστευω οτι θα κλαιω πιο πολυ την θηκη.... ![]() ![]() και παλι χιλια ευχαριστω για το ενδιαφερον και την βοηθεια... |
|
|||
|
|||
![]()
παντως.....για να κανω και λιγη πλακα με την ατυχια μου...οποιος σκεφτεται να αγορασει την συγκεκριμενη θηκη ...του την συνιστω ανεπιφυλακτα.....αντεχει περα απο βροχη...οινοπνευμα...γαλα...χλωρινη...λακ για τα μαλλια....πλυσιμο με αποριπαντικο....χωρις να αφηνει λεκεδες η' γρατζουνιες ή να αλλιωνεται....είναι δοκιμασμενη απο μενα..είναι ααα πραγμα...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά Γιώργο, κατάφερες να την καθαρίσεις;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δοκίμασε να πάρεις απο το JUMBO καθαριστικό βερνικιού νυχιών χωρίς ασετόν.
Επειδή έχω ένα χόμπυ που έχει να κάνει με χρώματα με εχει σώσει πολές φορές . Είναι σε ενα ροζουλί χρώμα και κοστίζει κάτι λιγότερο απο ευρώ το μπουκάλι . Μετά το πασάρεις στην κυρία σου και της λές κοίτα τι σου βρήκα αγάπη μου για να μην καίγονται τα δαχτυλάκια σου απο το ασετόν !!! |
|
|||
|
|||
![]()
αστοοο Δημητρη....τσιφος.....τιποτα....ακομα τα εχω τα σημαδια.....
Κωστα...ευχαριστω για την πληροφορια...τωρα που θα κατεβω Ελλαδα...θα περασω μια βολτα απο τα Jumbo...δεν εχω να χασω τιποτα....οσο για το μετα...ας ειναι καλα η μητερα μου που θα της το πασαρω.....να μην το παιξω και εγω καλος γιος??? |
|
|||
|
|||
![]()
παντως νομιζω οτι ξοδεψες περισσοτερα χρηματα σε καλυντικα απ οτι θα ξοδευες για να παρεις μια καινουργια.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW K 1300 R by Wunderlich! | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 11 | 23-04-2009 16:12 |