![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ακουγεται και ωραια
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα χαλβαδιάζεις Γιαννάκι?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πειράζει που δεν μου αρεσει...
Καμια σχέση με το πορτοκαλί που περίμενα.... Αταιριαστο design πινελιές ρετρό με χρυσό μπροστινό,ένας κοκκοβιος που δεν καταφέρνει και πολλα και στρογγυλό φανάρι(το μονο ωραίο).... Περίμενα κατι πιο ωραίο και ειδικά αν έβγαινε το πορτοκαλί ετσι οπως το είχαν παρουσιασει(οκ ηταν πρωτότυπο) θα πήγαινα σφαίρα για ανταλλαγη... Tapatalk mpourda. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό τώρα πώς το έκανες
![]() ![]() ![]() ![]() Αν το έκανες κλασσικά ("κατέβασμα " κι "ανέβασμα " από photobucket) OK. Eγώ προσπάθησα από φατσομπούκι, όπως μου είχε πει ο Χάρης καποια στιγμή. Αλλά κάτι δεν κάνω σωστά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αν το έκανες από φατσομπούκι απευθείας, πές ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() δεξι κλικ ποντικιου επιλεγεις αντιγραφη url εικονας και μετα πατας το insert image εκει που γραφεις την απαντηση (στο φορουμ) και επικολληση το λινκ ![]() Αυτο ισχυει και για αλλα sites, οπως πχ εκανα παραπανω! Last edited by jmar; 18-10-2013 at 17:56. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό μου είχε πει ο Χάρης κι εγώ το ξέχασα κι έκανα "paste" ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
USD μπροστα ε??? πως κι ετσι......
ωραίο classic πάντως.... και ΑΧ παλι τι ηχο θα βγάζει αυτη η AkraΠΑ!!!! Last edited by gian_nykt; 18-10-2013 at 18:35. |
![]() |
|
|