![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πριν μιά ώρα μίλησα με τη μητέρα μιάς ασθενούς που εργάζεται στο leroy merlin. Απ΄ότι μου είπε θα βάλουν να εργαστούν υπάλληλοι των 400 ευρώ κι αυτούς που δουλεύουν 4ωρα.
Συζητούν ήδη για απεργία. Αλήθεια ο πρωθυπουργός είπε κάτι επ'αυτού στον καφέ; Και μιλάμε για δεξιό πρωθυπουργό..... |
|
|||
|
|||
![]()
Σκλαβενίτης κλειστός αυριο!
Είχε ταμπέλες που το γνωστοποιούσε παντού. Ο κόσμος επικροτούσε, αντιλαμβανόμενος ότι στόχος είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι. |
|
|||
|
|||
![]()
Οι υπάλληλοι που θα εργαστουν τις Κυριακες ως οριζει ο νομος θα αμοιφθουν με το ισχυον τους μεροκαματαο +75% λογω Κυριακης....
Αυτος ειναι ο λογος που ο σκλαβενιτης και τα υπόλοιπα Σ/Μ με τοσες χιλιαδες υπαλληλους δεν θα ανοιξουν....μην τρελαινεστε και θριαμβολογειτε οτι δεν ανοιγουν για να ''κτυπησουν'' το μετρο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sent from my Hands using Fingers |
|
|||
|
|||
![]()
Άσε μας μωρέ που ισχύουν και νόμοι στην Ελλάδα! Ειδικά οι εργασιακοί. Έλα εκεί έξω να δεις τι γίνεται. Αυτά είναι κι αν σ΄αρέσει σού λέει, αλλιώς περιμένει ο άλλος απ' έξω, στην ουρά. Αυτό είναι το εργασιακό καθεστός στην Ελλάδα σήμερα.
Σε άλλη χώρα ζείτε μού φαίνεται. Άσε μας πια σε παρακαλώ πολύ! Άντε! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν θες αντιπαραθέσεις εδώ είμαι κι έτοιμος...... ![]() Πριν όμως αποφασίσεις τι θέλεις και γιατί τα βάζεις μαζί μου διάβασε την νομοθεσία ΕΣΥ Ο ιΔΙΟΣ......ασε τις φίλες.....και σταματά να λες ανυπόστατα πράγματα.......το Λιντλ πλήρωσε τις υπερωρίες κανονικά..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ισχυει 100%...Η συγκεκριμενη αλυσιδα ως προς τις αμοιβες των εργαζομενων της,ειναι κατι παραπανω απο ΑΨΟΓΗ!!Αλλα αυτο ισχυε απο τοτε που πρωτοανοιξε κ οχι μονο για την συγκεκριμενη Κυριακη... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιώργο εμένα μου είπε υπάλληλος του Βασιλόπουλου ότι δε θα το πάρουν. Θα μάθουμε, αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε εδώ δεν παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν τον υπόλοιπο χρόνο, θα το πάρουν τώρα?
Φίλος μου, διευθυντής σούπερ-μάρκετ μεγάλης αλυσίδας κιόλας όχι κανενός μπακάλικου μπαρμπα-Μήτσου, μού έχει πει ότι δεν γράφουν τις υπερωρίες και φυσικά δεν τις πληρώνονται για να βγαίνουν στα χαρτιά τα νούμερα που ζητάει η εταιρεία (παραγωγικότητα κλπ). Τι λέμε τώρα! Νούμερα στα χαρτιά είναι όλα όσα παρουσιάζουν περί ευημερίας, περί πλεονάσματος κλπ. Στην πράξη τι γίνεται, είναι το θέμα. Στην πράξη ο κόσμος πεινάει! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() To αλλο με τον Τοτο,το ξερεις?Στις 31/10/2013 που ελειξε κ η μετενεργεια της ΣΣΕ των εμπορουπαλληλων ερχεται κ νεο κουρεμα σε μισθους κ με το Νομο!!Ηδη σε φιλο λογιστη εταιρειας του ανακοινωθηκε "ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ" οπως του ειπαν 20% μειωση (του ΗΔΗ κατα 25% μειωμενου) του μισθου του!!!Το χαριστικα κολλαει βεβαιως οτι θα μπορουσαν να το κανουν 40% ΝΟΜΙΜΑ!! Κ η αναπτυξη συνεχιζεται φιλε Γιωργο... Υ.Γ.Τι λες τωρα αυτος με οικογενεια με 2 παιδια,γυναικα ανεργη κ τον μισθο του να πεφτει κοντα στα 650 ευρω,ποσα ΣΚ τον χρονο μπορει να παει να γεμιζει τα μπουζουκια? ![]() |
![]() |
|
|