![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλά παιδιά από εδώ πήγαν στο Κσοκ...
Την διαφορά την κάνει το ελατήριο επίσης. Παρόλα τα λίγα σου χλμ αν αλλάξεις κ το ελατήριο με Hyperpro, θα δεις διαφορά. Η δεύτερη ανάρτηση που σου αστόχησε πάλι, ήταν Showa? R1200GlamorusSpecial |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω απλες Wilbers κι εχω οδηγησει δυνατα εκτος δρομου 08 απλο με Wilbers esa..
Οι αναρτησεις απλα δεν παιζονται!!!! Αλλα.... Η θεση του vtheo ειναι ενδιαφερουσα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με 35500 ειναι κριμα να αλλαξεις αναρτηση. Αυτο που σε ειπε ο Θοδωρης ειναι κατα την γνωμη μου μονοδρομος!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λεω να περιμενω για κανενα χρονο ακομη και βλεπουμε..ευχαριστω ολους!
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Πασχάλη αν γίνεται γράψε τις εντυπώσεις σου ή κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τις Wilbers, είμαι κάτοχος απλού GS/08 με ESA και το ψάχνω το πράγμα για αντικατάσταση.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Πατεεεεερ για ελα σε ζητανε!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειναι σημαντικο οτι εχουν 1.Απειρες πραγματικες ρυθμισεις αποσβεσης επαναφορας. 2.Υποστηριξη με σερβις και ανταλλακτικα. Γιατι η αναρτηση δεν ειναι βαλιτσα. Εχει συνεχεις αναγκες για συντηρηση και επισκευες. 3.Ελατηριο White power. Στο δρομο με μερικα κλικ μεταμορφωνεις τη μηχανη απο 911 σε Land cruiser!! Aυτα αρκουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παδρε εδω!!!
φίλε παρε με τηλ (ειναι στο προφίλ) σόρρυ αλλα αυτο τον καιρό τρέχω πανικόβλητος....... να σχωρνας το jmar για την ρουφιανια! ![]() συνοπτικα τα wilbers ειναι best value 4 money!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
SUPER!!!!!!! και αναλυτικότατη ενημέρωση από τον συνφορμίτη Vasopfa για τις αναρτήσεις που έχει φορέσει στη μοτό του, πραγματικά φίλε μου σου είμαι υπόχρεος. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.....
![]() |
![]() |
|
|